Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Windows 11 pro Oem Key 28TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Hakan Arman
https://www.wisesoft.com.tr/blog-detay/programsiz-windows-11-etkinlestirme-islemi-sadece-2-dakikada

gerek var mı bilemedim kms sunucuları her zaman şüpheliydi ama bu oem keyler ne kadar masum.
ikisi çok farklı şey kms server değiştirmek tehlikeli. Burada anlatılan işlemde windowsun etkinleştirme serverını skms kms.lotro.cc olarak değiştiriyorsun bunu yaptığında yeni ve kritik güncellemeleri bile doğru zamanda alamazsın ve açık kapı bırakırsın. Lisans keyi girmenin bir tehlikesi sakıncası yok bu keyler toplu lisans için kullanılan keyler ve güvenlidir en fazla çalışmaz yenisini girersin.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Volkan
Windows 11 in sorunlarının çözülmesi gerekiyor. Hayatımda ilk defa mavi ekran hatalarını sadece Win11 bilgisayarımda yaşadım ve en az 20 defa oldu. Ayriyeten Win 10 un da fişini çektiler milleti Win11'e kaydırmak için
ben hala 10 kullanıyorum bir süre daha kullanırım

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Eğer keyler ratail ise güzel cmd satırına slmgr -dli yazarsanız lisans retail mi yoksa mak key mi öğrenebilirsiniz.
hocam bundan önceki konulardan yine bi key alıp girmiştim o zaman mak yazıyordu şuan baktım retail channel yazıyor kafam iyice karıştı.

bkarahis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bahadır Kara
Tek yıldızlı yorumlara bakınca bu satıcının oem olarak vermediğini söyleyenler var yapan olursa oem olduğunu teyit edebilir mi?

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Bay Koçak
ikisi çok farklı şey kms server değiştirmek tehlikeli. Burada anlatılan işlemde windowsun etkinleştirme serverını skms kms.lotro.cc olarak değiştiriyorsun bunu yaptığında yeni ve kritik güncellemeleri bile doğru zamanda alamazsın ve açık kapı bırakırsın. Lisans keyi girmenin bir tehlikesi sakıncası yok bu keyler toplu lisans için kullanılan keyler ve güvenlidir en fazla çalışmaz yenisini girersin.
hocam kms serverlerine direkt tehlikeli demek doğru değil kanıt sunmanız lazım açık kapı güncelleme konusu fln zaten ucu bucağı olmayan konular girmeyelim winutil ve kms server kullanıyorum windows kullanan zaten aşırı güvenli olmaya kasmaz güvenlik takıntısı olan linux kullansın.Ben şahsen bu tarz oem keylerin en az diğerleri kadar şüpheli olduğuna eminim.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Eğer keyler ratail ise güzel cmd satırına slmgr -dli yazarsanız lisans retail mi yoksa mak key mi öğrenebilirsiniz.
hocam şimdi benim pcde iki ssd içlerinde ayrı windowslar var. keyi ilk girdiğim ssd içerisinde sorguladığımda mak key yazıyor. diğerinde sorguluyorum retail bu iş nasıl anlamadım bilgi verirseniz sevinirim.

Qrsiem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Emirhan Acar
satıcı geçerli diyor

Ekler

• Screenshot_20241104_111739_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20241104_111739_WhatsApp.jpg
    581.7 KB · Hit: 34

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bana da daha önceden aldığım denediğim mak keyi yollamışlar mesaj attım yeni key yolladı artık sistemi alınca denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen hafta 61tlye almıştım mak key gelmişti oem key sipariş ettiğimi söyledim hemen yenisini yolladılar adamlar ilgililer

Top Bottom