Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Windows 11 pro Oem Key 28TL

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yasin eroğlu
Hyr iki keyi de kullanmadım. retail key istiyorsan satılıyor zaten 10-20tl ye
iş görür mü
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada win 10 retail key 11 de de kullanılıyomuşya az daha masraf ediyoduk

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
lappelduvide
aga ben satın aldım windows 10 home'dan proya yükselttim windowsu etkinleştirdim ama aniden bilgisayar kitlenip kalıyor etkinleştirmeden sonra çok anlamıyorum belki saçma olabilir ama arka planda herhangi bir şey yapıyor olabilirler mi bilgisayara sızma gibi vs gerçekten etkinleştirmeden sonra aniden kitleniyor komple güç düğmesine basılı tutup açmadığım sürece kendine gelmiyor windows

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Sinan
Arkadaşlar şimdi olayı bir netleştirebilir miyiz? Bu kodlar oem mi retail mi? Bana da attılar key i eve gidince aktifleştirme yapacağım. Kms ile lisanslamıştım daha önce. Kazıklandıysak bilelim 😂

BeKo'O

80+ Silver
win11'in henüz çöp olduğunu düşünüyorum şahsi düşüncemdir. Win11 kullanıp sorun yaşamayan tanıdığım kalmadı

ananas_suyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hakan Arman
Key ihtiyacı olan özelden yazabilir. Kafanız iyice karıştı mak oem ve retail derken .. Retail key en makbuludur anakarta işlenir ve ömür boyu orada kalır dediğim gibi key ihtiyacı olan özelden ulaşabilir.

CptSpork

80+ Bronze
Key ihtiyacı olan özelden yazabilir. Kafanız iyice karıştı mak oem ve retail derken .. Retail key en makbuludur anakarta işlenir ve ömür boyu orada kalır dediğim gibi key ihtiyacı olan özelden ulaşabilir.
Retail microsoft hesabına işlenir, anakarta işlenen oem keydir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hakan Arman
Retail microsoft hesabına işlenir, anakarta işlenen oem keydir.
Hocam bu bilgiyi nereden aldınız? Mak key tek seferliktir format sonrası kayıp olur. Oem key satıcılara dağıtılan key dir bütün sorumluluk oem satıcılara yüklenir güncelleme konusunda sorumluluk oem satıcıya devir edilir retail hemen hemen aynıdır fakat direkt microsoft özelindedir anakarta işlenir format atsanız bile anakartı değiştirmediğiniz sürece kayıp olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom