OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,334
Battle passi fullemek için maç atmam gerek ama dfazla tpli göreevler gelmiyor pazar günü tatile gitcem değer mi
Görevler bitmiş muhtemelen sadece maç XP'si ile level atlamaya çalışıyor. Görevler günlük ve haftalık yenilendiği için sıkıntı.Maç atmak değil görev tamamlanan gerekiyor. Almadıysan alma, sonraki Passi bekle.
almadım ama sondaki skini almam için 310 tane spike hücüm girmem yetiyor görevler 2k tpli geliyor geldiği gibi sabah bitiryorumMaç atmak değil görev tamamlanan gerekiyor. Almadıysan alma, sonraki Passi bekle.
Rekabetçi girip görev yapmaya çalış. 310 tane Spike'a hücum girilmez.almadım ama sondaki skini almam için 310 tane spike hücüm girmem yetiyor görevler 2k tpli geliyor geldiği gibi sabah bitiryorum
battle pas almadım ama battle pas ile hem heroların kontratlarındaki skinleri hemde battle pasin sondaki skini alma istiyorum oyuna parayuı sadece ışın atan vandal için yatırcamBattlepass aldıysanız bence değer. Derecesiz girin ve görevleri yapmaya çalışın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Görevler bitmiş muhtemelen sadece maç XP'si ile level atlamaya çalışıyor. Görevler günlük ve haftalık yenilendiği için sıkıntı.
hocam görev yokki geldiği gibi bitiriyorum toplam 4 k tp geliyor 4 k tp çok kolay kasılıyor 20 k lıklar ortada yok hocam maks dereceli derecesiz maks 2500 tp kazanolıyor diye biliyorum sadece maçtan 20 dkda 2 spike a hücüm onu geçer kiRekabetçi girip görev yapmaya çalış. 310 tane Spike'a hücum girilmez.
7 günü kaldı. Bunu boşver yolun uzun. Bu bitince yenilecekmiş onu alır başlarsın. Paran boşa gider şuan.Battle passi fullemek için maç atmam gerek ama dfazla tpli göreevler gelmiyor pazar günü tatile gitcem değer mi
hocam valorantta kaç saatim olduğuna bir yerden baakbilir miyim pekiRekabetçi girip görev yapmaya çalış. 310 tane Spike'a hücum girilmez.
para harcamadım zaten sondaki skin hoşuma gidiyor almam gerektiğini hissediyorum7 günü kaldı. Bunu boşver yolun uzun. Bu bitince yenilecekmiş onu alır başlarsın. Paran boşa gider şuan.
Bilmiyorum.hocam valorantta kaç saatim olduğuna bir yerden baakbilir miyim peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
para harcamadım zaten sondaki skin hoşuma gidiyor almam gerektiğini hissediyorum