❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Ekler

• IMG_0436.jpeg
    IMG_0436.jpeg
    549.4 KB · Hit: 103
arkadaşlar farklı 2 tane sipariş verdim 4 5 gün aralıklarla fakat sanırım aynı anda gümrüğe girecek. sıkıntı yaşar mıyım?

gerek yok demi almaya Asus rog scope deluxe nx tkl klavyem var

Arkadaşlar merhaba temudan ilk kez sipariş veriyorum ajazz mouse aldım bir de f75 klavyeyi almak istiyorum vergiyi geçmeyecek şekilde. Birde ayrı ayrı 5 pakete kadar farklı ürünler sipariş verirsem gümrükte sorun yaşar mıyım ? nasıl oluyor bu durum

bu kadar hızlı olması normalmı
benimki dağıtımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba temudan ilk kez sipariş veriyorum ajazz mouse aldım bir de f75 klavyeyi almak istiyorum vergiyi geçmeyecek şekilde. Birde ayrı ayrı 5 pakete kadar farklı ürünler sipariş verirsem gümrükte sorun yaşar mıyım ? nasıl oluyor bu durum

bunu al yaşamazsın garanti olsun diye ikinci bi hesap veya telefondan yapıp başkasının kimliğini yaz ben öyle aldım

benimki dağıtımda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu al yaşamazsın garanti olsun diye ikinci bi hesap veya telefondan yapıp başkasının kimliğini yaz ben öyle aldım
yani aynı hesaptan 5 tane paket sipariş verebiliyorum değil mi her bir paket 1070 tlyi geçmeyecek şekildi. Sonra farklı hesap açıp ondan da alırım bir şeyler.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,864
Üyeler
184,240
Son üye
ilterasilkan
Geri