Requielme
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 327
benimki de bekliyor aynı şekilde mouse gümrüğü tamamlandı ama klavye bi türlü geçmiyorBen 29 ekimde siparis verdim gumrukte bekliyor hala güncelleme yok
4 kasımdan beri gumrukte
Tr dir zaten çeviri var malliyeti düşük olan ülkelerden adam alıyorlar genelde amerikalıyı yada almanı 900 dolara çalıştıramazlar sonuçta heralde ayrı firmalar alıyor bunları geçen benzerine denk geldim evinde pc kulaklık bide internet varsa gel çaliş tarzıbiliyor musun soracaktım hangi ülkede yaşıyorsun diyede vazgeçtim
Dakikada birebir aynı
Benim bi kargo var 9 gün oldu gümrükte artık orda kendi hayatını kurdu en son evlenmiş 2 tane mouseları olmuş büyüyünce klavye olacaklarmış ve gümrük getirecekmişAnladığım kadarıyla gümrükte 4 gün bekleyenler var, ne can sıkıcı bir durum. adamlar 4 günde ülkeler arası yolculuk yaparak ürünü getiriyor. ama 4 gündür gümrükten geçemeyen ürün var.
Benim aj099 3 kasımda vardı trye hala istanbulda gümrüğe bile girmedi daha sen düşünAnladığım kadarıyla gümrükte 4 gün bekleyenler var, ne can sıkıcı bir durum. adamlar 4 günde ülkeler arası yolculuk yaparak ürünü getiriyor. ama 4 gündür gümrükten geçemeyen ürün var.
Benimki 5 gündür bekliyor.Anladığım kadarıyla gümrükte 4 gün bekleyenler var, ne can sıkıcı bir durum. adamlar 4 günde ülkeler arası yolculuk yaparak ürünü getiriyor. ama 4 gündür gümrükten geçemeyen ürün var.
çark yazınca bir şey yapmıyor.Arada mı yapıyor acaba?Yeni hesap açın. Kupon kodu girmeyin. Musteri temsilcisinden 110tl kredi isteyin. Sonra desteğe gidip çark yazın. Uygulama paketi indire tıklayın en üstteki. 20% kupon verecek. Diğer ürünleri yine destek kısmından iptal edin. Bi de p ile başlayan bi kod vardi 70tl veriyodu. Onunla daha da ucuza gelir ama bende süresi bitti o dahil değil. Destek kupon vermek isterse sakın kabul etmeyin 110tl krediyi alana kadar uğraşın. Ölücülük yapmaya bayılıyorumAlıntıyı görüntüle
Temsilcinin bir üst temsilcisi var ona sorarak hareket ediyor zamandan çalıyorBeyler müşteri hizmetleriyle konuşuyorum da robot mu bu ya anlamadım. Uzman temsilcimle konuşuyorum diyor kaç dakikadır.