Valorant Yeni Ajan: Killjoy ve 2. Sezon

Respiky

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,784
Evet, Valorantın 1.Kısım yani "KIVILCIM" Sezonunun bitmesine bugünden itibaren 7 gün kaldı eğer 54.25tl değerinde(E-Pin) 1250 valopoint alıp bu sezon savaş biletini alırsanız kalan 250 Valopoint ile üstüne 300(13.50TL)+600(27.10TL) valopoint ekleyerek(40TL) diğer savaş biletinede 15TL daha ucuza sahip olabiliyorsunuz ve ayrıca 2 Ağustosda gelicek yeni sezon yeni harita ve yeni karakterin sadece karakter yani ajanın oynanış görüntüleri yayınlandı buyrun;
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Raze mainimdi bundan sonra Killjoy olucak sanırım

ben açamıyorum nasıl bir karakter anlatırmısınız azcık bu arada mainim cypher sonra jett tir şuanlık değişmem

İlginç bir karakter.

Yenilik her zaman iyidir. Savaş bileti kısmını anlamadım.

Bu oyun'da mı para istemeye başladı ?

İlginç bir karakter.

Yenilik her zaman iyidir. Savaş bileti kısmını anlamadım.

Bu oyun'da mı para istemeye başladı ?

savaş biletinde ücretsiz ödüller var sadece skin vs istersen alıyorsun PUBG yada fortnıte daki gibi

Evet, Valorantın 1.Kısım yani "KIVILCIM" Sezonunun bitmesine bugünden itibaren 7 gün kaldı eğer 54.25tl değerinde(E-Pin) 1250 valopoint alıp bu sezon savaş biletini alırsanız kalan 250 Valopoint ile üstüne 300(13.50TL)+600(27.10TL) valopoint ekleyerek(40TL) diğer savaş biletinede 15TL daha ucuza sahip olabiliyorsunuz ve ayrıca 2 Ağustosda gelicek yeni sezon yeni harita ve yeni karakterin sadece karakter yani ajanın oynanış görüntüleri yayınlandı buyrun;
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Raze mainimdi bundan sonra Killjoy olucak sanırım
yeni map lazım ya

ben açamıyorum nasıl bir karakter anlatırmısınız azcık bu arada mainim cypher sonra jett tir şuanlık değişmem
Evet Cypher adamdır. Hocam karakterin kontratını açıp xp kasmanız gerek. Reyna Cypher Raze ve Breach açtım oynadığım Raze ve Cypher. Şimdi Viper ı açıcıcam sonra beğenirsem KillJoy. Dediğim gibi kontrat açıp xp kasmanız gerek isterseniz gösterebilirim

Evet Cypher adamdır. Hocam karakterin kontratını açıp xp kasmanız gerek. Reyna Cypher Raze ve Breach açtım oynadığım Raze ve Cypher. Şimdi Viper ı açıcıcam sonra beğenirsem KillJoy. Dediğim gibi kontrat açıp xp kasmanız gerek isterseniz gösterebilirim

karakteri değil video yu valorantla ilgili sıkıntım yok şimdi kontrattan frenzy skini kazanmaya çalışıyorum

Çok sinir bozucu olacak gibi. Ama elimizde sadece 4 map varken yılda 2 map vermek saçma ya.

valoranta yeni başladım oyunun mekaniklerini çözdüm en sevdiğim karakter brimstone oldu bu karakter ile nasıl bir oynanış tarzı yapmam lazım ?

valoranta yeni başladım oyunun mekaniklerini çözdüm en sevdiğim karakter brimstone oldu bu karakter ile nasıl bir oynanış tarzı yapmam lazım ?

karakter bi tık öncü yabi mesela saldıran tarafta b yada a girer iken karşı tarafıon en çok pik attığı noktaları smokelarsın rakip bomba kurarken ulti atıp öldürebilirsin yada e atıp güzel karakter sorun olursa özelden vs yazabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,521
Üyeler
192,738
Son üye
HLLGLN
Geri