Güvenilir windows key site önerisi

Ne alaka?

Ben öyle kullanıyorum, sorun yok.
Atıyo bir yerlerden, o komutların sadece kodu entegre etmeye yaradıklarını bilmedikleri için gizlilik ihlali vs diyorlar.

Atıyo bir yerlerden, o komutların sadece kodu entegre etmeye yaradıklarını bilmedikleri için gizlilik ihlali vs diyorlar.
Sadece Windows'u etkinleştirin yazısını devre dışı bırakıyor. Birde deneme sürecinden çıkarıyor işletim sistemini.

Format atarken Pro vs. diye soruyor ki bu iyi bir şey.

OEM KEY'ler çok zor siliniyor anakarttan veya hiç silinmiyorlar.

Sadece Windows'u etkinleştirin yazısını devre dışı bırakıyor. Birde deneme sürecinden çıkarıyor işletim sistemini.

Ayarlarda kod ile etkinleştirildi gibi bir ibare varsa her imkanından faydalanabilirsiniz.

ne yapmam lazım hocam almalımıyım almamalımıyım

Ayarlarda kod ile etkinleştirildi gibi bir ibare varsa her imkanından faydalanabilirsiniz.
Var.

CMD üzerinden yapılınca Windows, etkinleştirildi sanıyor aslında. Anakarta vs. girmiyor kod.

1595931769788.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yapmam lazım hocam almalımıyım almamalımıyım
Alma bence. Para vermeye gerek yok.

Var.

CMD üzerinden yapılınca Windows, etkinleştirildi sanıyor aslında. Anakarta vs. girmiyor kod.

Alıntıyı görüntüle

Alma bence. Para vermeye gerek yok.
Aynen, tek kullanımlık kod gibi düşünelim. format atınca tekrardan işlemi uygulamak gerekiyor ve bence çok daha sağlıklı.

Aynen, tek kullanımlık kod gibi düşünelim. format atınca tekrardan işlemi uygulamak gerekiyor ve bence çok daha sağlıklı.
3TL-5TL'ye kod bile olsa paraya yazık :D

Ne alaka?

Ben öyle kullanıyorum, sorun yok.
Tabi sorun olmaz. Sonuçta sadece bilgileri alıyorlar.
Lazimbanadanmı almıştınız hocam
Evet
Hocam o kodlar ile sunucuyu değiştiriyorsun yoksa key nasıl işe yarasın? Windows da senden veri toplar onu sunucuya gönderir. Burada Microsoft sunucusu yerine tanımladığın sunucuya gidiyor. Düşünse babasının hayrı için mi bedava Windows etkinleştirme sistemi yaptılar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri