zerolite
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,383
Atıyo bir yerlerden, o komutların sadece kodu entegre etmeye yaradıklarını bilmedikleri için gizlilik ihlali vs diyorlar.Ne alaka?
Ben öyle kullanıyorum, sorun yok.
Atıyo bir yerlerden, o komutların sadece kodu entegre etmeye yaradıklarını bilmedikleri için gizlilik ihlali vs diyorlar.Ne alaka?
Sadece Windows'u etkinleştirin yazısını devre dışı bırakıyor. Birde deneme sürecinden çıkarıyor işletim sistemini.Atıyo bir yerlerden, o komutların sadece kodu entegre etmeye yaradıklarını bilmedikleri için gizlilik ihlali vs diyorlar.
birkaç tane daha satılıyo lazımbana dan biri 2.75 biri 200 tl neden?Atıyo bir yerlerden, o komutların sadece kodu entegre etmeye yaradıklarını bilmedikleri için gizlilik ihlali vs diyorlar.
Satıcı farklı?birkaç tane daha satılıyo lazımbana dan biri 2.75 biri 200 TL neden?
Ayarlarda kod ile etkinleştirildi gibi bir ibare varsa her imkanından faydalanabilirsiniz.Sadece Windows'u etkinleştirin yazısını devre dışı bırakıyor. Birde deneme sürecinden çıkarıyor işletim sistemini.
Format atarken Pro vs. diye soruyor ki bu iyi bir şey.
OEM KEY'ler çok zor siliniyor anakarttan veya hiç silinmiyorlar.
ne yapmam lazım hocam almalımıyım almamalımıyımSadece Windows'u etkinleştirin yazısını devre dışı bırakıyor. Birde deneme sürecinden çıkarıyor işletim sistemini.
Format atarken Pro vs. diye soruyor ki bu iyi bir şey.
OEM KEY'ler çok zor siliniyor anakarttan veya hiç silinmiyorlar.
Var.Ayarlarda kod ile etkinleştirildi gibi bir ibare varsa her imkanından faydalanabilirsiniz.
Alma bence. Para vermeye gerek yok.ne yapmam lazım hocam almalımıyım almamalımıyım
Aynen, tek kullanımlık kod gibi düşünelim. format atınca tekrardan işlemi uygulamak gerekiyor ve bence çok daha sağlıklı.Var.
CMD üzerinden yapılınca Windows, etkinleştirildi sanıyor aslında. Anakarta vs. girmiyor kod.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alma bence. Para vermeye gerek yok.
3TL-5TL'ye kod bile olsa paraya yazıkAynen, tek kullanımlık kod gibi düşünelim. format atınca tekrardan işlemi uygulamak gerekiyor ve bence çok daha sağlıklı.
donanimarsivi.com
Güncellemeyi falan düzgün alıyor mu bu CMD ile etkinleştirince?3TL-5TL'ye kod bile olsa paraya yazık![]()
Herkesdeki gibi alıyor.Güncellemeyi falan düzgün alıyor mu bu CMD ile etkinleştirince?
Tabi sorun olmaz. Sonuçta sadece bilgileri alıyorlar.Ne alaka?
EvetLazimbanadanmı almıştınız hocam
Hocam o kodlar ile sunucuyu değiştiriyorsun yoksa key nasıl işe yarasın? Windows da senden veri toplar onu sunucuya gönderir. Burada Microsoft sunucusu yerine tanımladığın sunucuya gidiyor. Düşünse babasının hayrı için mi bedava Windows etkinleştirme sistemi yaptılar?Atıyo bir yerlerden, o komutların sadece kodu entegre etmeye yaradıklarını bilmedikleri için gizlilik ihlali vs diyorlar.