R5 5600 den R7 5700x3d geçmeye değer mi?

Moonlighter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,015
Arkadaşlar elimde ki işlemciyi satacağım ama sizce geçmeye değecek bir harcama olur mu ? Çünkü işlemcim stock fanlı şimdi 5700x3d için yeni fan da almak zorunda kalacağım bu harcama mantıklı olur mu ?
Ekran kartı: rtx 3080

Değer.

Değer tabii ki.
5700X3d + Peerless Assassin yapıştır geç mis gibi upgrade.

Bana kalırsa anakart, ram ve işlemciyi satıp 7600X, B650 ve 6000mhz ramlere geçmek daha iyi olurdu. 2K monitör ile keyifle kullanırsınız.

Son düzenleme:
Gerçekten fark olur mu ustam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçemi aşıyor şefi myoksa mantıklı oaln o biliyorum.
ddr5 yapsan daha mantıklı ama bütçe yetmiyorsa buda güzel upgrade olur bide şu soğutmayı koyarsın

Sakın ama sakın elmacık satıcısından alma ikinci el yolluyor
Hocam orayı düşünüyordum gerçekten emin misiniz. Yorumların çoğu iyi de.

bence değer performans uçar ama parayı veriyorken ddr5 al bence a620 7500f falan
Hocam öyle bir değişim ort. 12k maal oluyor o kadar da çıkarması zor gibi ancak tüm parçaları çıkarmam gerek ki o da zor satılmıyor mecbur işlemci mi satabildim tek.

Hocam öyle bir değişim ort. 12k maal oluyor o kadar da çıkarması zor gibi ancak tüm parçaları çıkarmam gerek ki o da zor satılmıyor mecbur işlemci mi satabildim tek.
Daha yeni aldım kenarlarında termal macun izleri var şimdi konuyu atacağım sana

Başlık 'Tray aldığım işlemci sıfır değil mi?' https://forum.donanimarsivi.com/konu/tray-aldigim-islemci-sifir-degil-mi.1022593/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri