eminbarak
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Bayadır takip ettiğim ürün almak mantıklı. Mert bayantemur incelemesini yapmıştı. Ozan fiyatları 5000 di 5000 den fiyatları düşmüş ikisininde.
ne oluyor bu tam olarakBayadır takip ettiğim ürün almak mantıklı. Mert bayantemur incelemesini yapmıştı. Ozan fiyatları 5000 di 5000 den fiyatları düşmüş ikisininde.
Hoparlör soundbarne oluyor bu tam olarak
Ses sistemi gibi düşün 270 dereceye kadar sesleri veriyor ben oyun için olanını aldım tv altına veya monitör altına koyup kullanabiliryorsun. Jbl alıcaktım fiyatı baya düşmüş bunu aldım birde 80w kategorisindeki en ucuz ürünne oluyor bu tam olarak
Doğrudur uzun bi süre 3000-3600 bandıydaydıFiyatı 4800 müş
Bence kesinlikle alınır zaten orlama fiyatlarıda 5000 6000 arasındaydı. Birde mert bayantemur önermişti uzun zamandır takibimdeydi. Normalde inidirm olunca bende kararsız kalan tiplerdenim ama düşünmeden aldım. Bu arada bilgin olsun sordum satıcıya game ile tv arasındaki fark game sound bar genelde yakına konumlandırıldığı için yakında en iyi sesi s2 veriyormuş tv için ise tam tersi uzakta en iyi sesi s3 veriyormuş bilgin olsun.Alınır mı sizce bu fiyatta rakiplerine göre iyi midir sizce ?
Hiç aklımda yoktu aslında ama fiyat-performans iyiyse alabilirim