rampage rm344 freesync

2K bütçen varsa 5600XT alın bence Gaming gecesinde o civarlara düşüyor Sapphire pulse modeli bulursanız onu alın bulamazsanız da 1660s alın.
internetten almiyacağım

2K bütçen varsa 5600XT alın bence Gaming gecesinde o civarlara düşüyor Sapphire pulse modeli bulursanız onu alın bulamazsanız da 1660s alın.
sadece sorum şu freesync destekli monitörde nvidia ekran kartı kullansam yırtılmalar olur mu

1950 affedersiniz1850 TL'ye gaming gecesinde gigabayt 1660 süper 3 fanlı modeli bulunabiliyor geçen cuma akşamı gelmişti onu ya da 2 fanlı modelini beklemenizi tavsiye ederim 1660 dan çok daha fazla performans verecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internetten almiyacağım
Vatan'dan alacaksanız kafanıza yazık

bilgisayarcımızdan topliyacağım ayrıca babam internetteki sitelere kredi kartı bilgilerini vermek istemiyor
Papara Tosla İninal gibi kartlarla alın onu da istemiyorsa baban Teknobiyotikde kapıda ödeme seçeneği vardı.

bilgisayarcımızdan topliyacağım ayrıca babam internetteki sitelere kredi kartı bilgilerini vermek istemiyor
hay abi babana bu forumu göster o zaman verir belki hem mahalle bilgisayarcısı büyük ihtimalle size kazıııııığı sokar

Papara Tosla İninal gibi kartlarla alın onu da istemiyorsa baban Teknobiyotikde kapıda ödeme seçeneği vardı.
ininal'e maks 750 tl yatırılıyo 2. el gtx 1050 ti ancak alınır

hay abi babana bu forumu göster o zaman verir belki hem mahalle bilgisayarcısı büyük ihtimalle size kazıııııığı sokar
kardeşim mahalle bilgisayarcısı değil holdingimizin bilgisayarcısı ayrıca bürosu ve ofiside var bizim burda çok bilindik biriisi bizim şehrin itopyası gibi düşün

ininal'e maks 750 TL yatırılıyo 2. el gtx 1050 ti ancak alınır
Papara karta 500000TL ye kadar yükleyebiliyorsun Black kart alırsan (kart bedava sadece kargoya para ödyorsun ama kartın içinde sana 5TL yüklü geldiği için kargo da bedava gelmiş oluyor)

ininal'e maks 750 TL yatırılıyo 2. el gtx 1050 ti ancak alınır

kardeşim mahalle bilgisayarcısı değil holdingimizin bilgisayarcısı ayrıca bürosu ve ofiside var bizim burda çok bilindik biriisi bizim şehrin itopyası gibi düşün
yav tmm be yardım etmeye çalışıyoruz gene biz kötü oluyoruz ne yaparsan yap ya

Papara karta 500000TL ye kadar yükleyebiliyorsun Black kart alırsan (kart bedava sadece kargoya para ödyorsun ama kartın içinde sana 5TL yüklü geldiği için kargo da bedava gelmiş oluyor)
dostum sen sanırım beni anlamadın internetten toplamayacağım elden alıcam

yav tmm be yardım etmeye çalışıyoruz gene biz kötü oluyoruz ne yaparsan yap ya
ben ***** mıyım da mahalle bilgisayarcısından topliyim

beyler konuya gelsek nvidia ekran kartıyla freesync monitör kullansam sıkıntı olur mu

dostum sen sanırım beni anlamadın internetten toplamayacağım elden alıcam

ben ***** mıyım da mahalle bilgisayarcısından topliyim
Aynı fiyata daha yüksek performans almak varken elden almaya ısrar edince biraz ***** gibi görünüyorsun kusura bakma sorunun cevabı da hayır yırtılma olmaz DP kablosu ile kullanınca G-sync açabiliyorsun internette rehberler var ama bu kaba tavrınız yüzündan size link atmayı ve yardım etmeyi düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,399
Üyeler
187,672
Son üye
AresSalamanca
Geri