terebayt
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,518
2K bütçen varsa 5600XT alın bence Gaming gecesinde o civarlara düşüyor Sapphire pulse modeli bulursanız onu alın bulamazsanız da 1660s alın.
2K bütçen varsa 5600XT alın bence Gaming gecesinde o civarlara düşüyor Sapphire pulse modeli bulursanız onu alın bulamazsanız da 1660s alın.
internetten almiyacağım2K bütçen varsa 5600XT alın bence Gaming gecesinde o civarlara düşüyor Sapphire pulse modeli bulursanız onu alın bulamazsanız da 1660s alın.
Neden?internetten almiyacağım
sadece sorum şu freesync destekli monitörde nvidia ekran kartı kullansam yırtılmalar olur mu2K bütçen varsa 5600XT alın bence Gaming gecesinde o civarlara düşüyor Sapphire pulse modeli bulursanız onu alın bulamazsanız da 1660s alın.
1950 affedersiniz1850 TL'ye gaming gecesinde gigabayt 1660 süper 3 fanlı modeli bulunabiliyor geçen cuma akşamı gelmişti onu ya da 2 fanlı modelini beklemenizi tavsiye ederim 1660 dan çok daha fazla performans verecektir
Vatan'dan alacaksanız kafanıza yazıkinternetten almiyacağım
bilgisayarcımızdan topliyacağım ayrıca babam internetteki sitelere kredi kartı bilgilerini vermek istemiyorNeden?
Papara Tosla İninal gibi kartlarla alın onu da istemiyorsa baban Teknobiyotikde kapıda ödeme seçeneği vardı.bilgisayarcımızdan topliyacağım ayrıca babam internetteki sitelere kredi kartı bilgilerini vermek istemiyor
hay abi babana bu forumu göster o zaman verir belki hem mahalle bilgisayarcısı büyük ihtimalle size kazıııııığı sokarbilgisayarcımızdan topliyacağım ayrıca babam internetteki sitelere kredi kartı bilgilerini vermek istemiyor
ininal'e maks 750 tl yatırılıyo 2. el gtx 1050 ti ancak alınırPapara Tosla İninal gibi kartlarla alın onu da istemiyorsa baban Teknobiyotikde kapıda ödeme seçeneği vardı.
kardeşim mahalle bilgisayarcısı değil holdingimizin bilgisayarcısı ayrıca bürosu ve ofiside var bizim burda çok bilindik biriisi bizim şehrin itopyası gibi düşünhay abi babana bu forumu göster o zaman verir belki hem mahalle bilgisayarcısı büyük ihtimalle size kazıııııığı sokar
Papara karta 500000TL ye kadar yükleyebiliyorsun Black kart alırsan (kart bedava sadece kargoya para ödyorsun ama kartın içinde sana 5TL yüklü geldiği için kargo da bedava gelmiş oluyor)ininal'e maks 750 TL yatırılıyo 2. el gtx 1050 ti ancak alınır
yav tmm be yardım etmeye çalışıyoruz gene biz kötü oluyoruz ne yaparsan yap yaininal'e maks 750 TL yatırılıyo 2. el gtx 1050 ti ancak alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim mahalle bilgisayarcısı değil holdingimizin bilgisayarcısı ayrıca bürosu ve ofiside var bizim burda çok bilindik biriisi bizim şehrin itopyası gibi düşün
dostum sen sanırım beni anlamadın internetten toplamayacağım elden alıcamPapara karta 500000TL ye kadar yükleyebiliyorsun Black kart alırsan (kart bedava sadece kargoya para ödyorsun ama kartın içinde sana 5TL yüklü geldiği için kargo da bedava gelmiş oluyor)
ben ***** mıyım da mahalle bilgisayarcısından topliyimyav tmm be yardım etmeye çalışıyoruz gene biz kötü oluyoruz ne yaparsan yap ya
Aynı fiyata daha yüksek performans almak varken elden almaya ısrar edince biraz ***** gibi görünüyorsun kusura bakma sorunun cevabı da hayır yırtılma olmaz DP kablosu ile kullanınca G-sync açabiliyorsun internette rehberler var ama bu kaba tavrınız yüzündan size link atmayı ve yardım etmeyi düşünmüyorum.dostum sen sanırım beni anlamadın internetten toplamayacağım elden alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben ***** mıyım da mahalle bilgisayarcısından topliyim