enesskooc
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,718
Sizde de mi aynısından var memnunmusunuz?Hocam yukarıda arkadaşın attığı link
bu link
Sizde de mi aynısından var memnunmusunuz?Hocam yukarıda arkadaşın attığı link
bu link
Evet oradan aldım memnunun bi önceki Pudding leri aliexpres’den almıştım onlar biraz kalitesiz duruyor fakat temu’dan aldığım gayet iyiSizde de mi aynısından var memnunmusunuz?
şarjı kaç gün gidiyor? deneme şansınız oldu mu? tr amazondan ajazz marka aldığım klavyenin şarjı 1 günü zor görüyordu.Tamamen beyaz olunca muhteşem görünüyor. Ama kalite ve ses olarak stock keycapler keinlikle daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teşekkürler bende sipariş geçeyim 400 e geliyorEvet oradan aldım memnunun bi önceki Pudding leri aliexpres’den almıştım onlar biraz kalitesiz duruyor fakat temu’dan aldığım gayet iyi
eline saglik hocam cok guzel duruyoTamamen beyaz olunca muhteşem görünüyor. Ama kalite ve ses olarak stock keycapler keinlikle daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
aynı klavyeyi 25 TL'ye aldım ajazz ak820pro vardı yedeğe aldım bende keycapslerini epomaker retro green keycaps ile değiştirmeyi düşünüyorumTamamen beyaz olunca muhteşem görünüyor. Ama kalite ve ses olarak stock keycapler keinlikle daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
Verin hocam kalitesi gayet iyi bu fiyata maalesef keycaps yokTeşekkürler bende sipariş geçeyim 400 e geliyor
TeşekkürVerin hocam kalitesi gayet iyi bu fiyata maalesef keycaps yok![]()
kanka aldım da caycapesleri tek renk yapıp atabilirmsin ?Eğer Ali'den aldıysa o keycapsler dandik o hissiyatı o yüzden öyle hissediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam keycapsler dandik ondan dolayı öyle hissediyorsun Temu'dan aldım sağlam bende ali'den almıştım o keycapsler çok dandik hissiyat veriyor Temu'dan aldığım gayet iyi dokunuş hissiyatı ses vs daha iyi geliyor
kanka aldım da caycapesleri tek renk yapıp atabilirmsin ?
hangi model hocam bende ak820 pro var hiç kablosuz kullanmadım ama sizin için deneyebilirim kablosuz olarakşarjı kaç gün gidiyor? deneme şansınız oldu mu? tr amazondan ajazz marka aldığım klavyenin şarjı 1 günü zor görüyordu.