Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 943
Tamamen beyaz olunca muhteşem görünüyor. Ama kalite ve ses olarak stock keycapler keinlikle daha iyi.
aliexpress veya temudan almıştır kralKeycapsleri nerden aldınız hocam
Pudding keycapleri ışıksız kullanmak daha iyi bence hocam insanın gözünü çok alıyor. Zaten ses olarak stocklar daha iyi ayrıca aşınmaları da daha zor. Teşekkür ederim.bence stok hali daha güzel pudding biraz aşırı rgbye kaçıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eline saglık emek vermissin
Zamanında Aliexpress'den almıştım.Keycapsleri nerden aldınız hocam
Eğer Ali'den aldıysa o keycapsler dandik o hissiyatı o yüzden öyle hissediyoraliexpress veya temudan almıştır kral
Hocam keycapsler dandik ondan dolayı öyle hissediyorsun Temu'dan aldım sağlam bende ali'den almıştım o keycapsler çok dandik hissiyat veriyor Temu'dan aldığım gayet iyi dokunuş hissiyatı ses vs daha iyi geliyorPudding keycapleri ışıksız kullanmak daha iyi bence hocam insanın gözünü çok alıyor. Zaten ses olarak stocklar daha iyi ayrıca aşınmaları da daha zor. Teşekkür ederim.
Zamanında Aliexpress'den almıştım.
Aslında keycapsler gerçekten double shot ve daha tok hissiyat veriyor. Fakat ben klavyeyi creamy olarak tercihy ediyorum bu yüzden stock pbt'lerin hissiyatı daha iyi geliyor.Eğer Ali'den aldıysa o keycapsler dandik o hissiyatı o yüzden öyle hissediyor
Keycapsleri nerden aldınız hocam
Bende ki de bu hocam ali'den almıştım onlardan kat kat kaliteli duruyor
Link varmı şefim direk senin aldığını alayım saygılar sevgilerEğer Ali'den aldıysa o keycapsler dandik o hissiyatı o yüzden öyle hissediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam keycapsler dandik ondan dolayı öyle hissediyorsun Temu'dan aldım sağlam bende ali'den almıştım o keycapsler çok dandik hissiyat veriyor Temu'dan aldığım gayet iyi dokunuş hissiyatı ses vs daha iyi geliyor
Hocam yukarıda arkadaşın attığı linkLink varmı şefim direk senin aldığını alayım saygılar sevgiler
bu link