selman.basturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Bilgisayarım açılmıyor PSU dan kesik kesik ses gelince açılmıyor ses sürekli gelmeye başlayınca açılıyor sorun ne olabilir
Knk rampage reaction kasa rampage 80 plus bronze 600w PSU 12100f arcA750 16gb Ram 500gb M2 ssdSİSTEM Özelliklerini de yazacan mı yoksa biz hayal aleminden mi soralım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da cinci hocalardan yardım alalım![]()
MSI proh 610m eAnakart?
vala fön makinasıyla psu yu biraz ısıttım çalıştırdım şuanlıkPSU arızalı. gelen ses psu bobinlerinden geliyor. kesik kesik gelmesi akımın tam geçmediğinden kaynaklı, tam sesi duydugunda akım geçiyor demektir. Duyduğun ses coil whine. Başka psu dene arıza geçecektir. Ama ilk yapman gereken, priz ve kablolar. Akım önleyici priz kullanmalısın
macera aramavala fön makinasıyla psu yu biraz ısıttım çalıştırdım şuanlık
akım önleyici priz dediğin akım korumalı prizmivala fön makinasıyla psu yu biraz ısıttım çalıştırdım şuanlık
napim knk çalışmıyo sabahtan beri uğraşıyodummacera arama
tahminimce kısa 3 lü priz bulamadım evde ekleme vardı onu kullandım o sıkıntı çıkarmış olabilirmi sencemacera arama
EVET. bazen hiçbirşeye ellememek en iyisi. dediklerimi uygulaakım önleyici priz dediğin akım korumalı prizmi
napim knk çalışmıyo sabahtan beri uğraşıyodum
olabilir.akım önleyici priz dediğin akım korumalı prizmi
tahminimce kısa 3 lü priz bulamadım evde ekleme vardı onu kullandım o sıkıntı çıkarmış olabilirmi sence
Akım korumalı prizin koruyup korumadığı tartışılır UPS almalısın mutlaka.akım önleyici priz dediğin akım korumalı prizmi
tahminimce kısa 3 lü priz bulamadım evde ekleme vardı onu kullandım o sıkıntı çıkarmış olabilirmi sence
bunu satıp yeni bi pc alacam bu ayda iyi bi indirim yakalarsak onu artık ona yaparızAkım korumalı prizin koruyup korumadığı tartışılır UPS almalısın mutlaka.