İndirim kartını nasıl açtın?Alıntıyı görüntüle
İkinciyi aldım 380e geldi birincisi de %20 indirimle ve krediyle 650 TL’ye geldi 1000 liraya 2 klavye şaka gibi ilki 9 günde elime ulaştı sesi hissiyatı kalitesi çok iyi Türkiye’de bu kalitede bir klavye en az 2.5 3k
O sirada sifirinin turkirede 2250ye satilmasiAlıntıyı görüntüle
İkinciyi aldım 380e geldi birincisi de %20 indirimle ve krediyle 650 TL’ye geldi 1000 liraya 2 klavye şaka gibi ilki 9 günde elime ulaştı sesi hissiyatı kalitesi çok iyi Türkiye’de bu kalitede bir klavye en az 2.5 3k
vergi kaç geldi bunaAlıntıyı görüntüle
şanslısın ben bunu bekledim 2.klavye için :/Alıntıyı görüntüle
100 iştevergi kaç geldi buna
he pardon ödemeye geçmemiş kafa uçtu100 işte
okey totalmiş aşağıdaki bayağı iyi fiyat100 işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
he pardon ödemeye geçmemiş kafa uçtu
Beeeeeen. Desteklerin hepsiyle yakın arkadaş oldum. En az 45 destek sayarım size fkmwlgAlıntıyı görüntülenamussuz 3 gündür uçuyovar mı 7 kasımdan beri uçan klavyeniz aynı uçağın yolcusu olabiliriz
demek ki bilgileri güncellemiyo şerolarBenimki 7 kasım akşam 8.30 da uçağa bindi bugün Sabah 3de indi
Açmadım ekranda belirdi direkt kart temsilcide kupon kodu vermişti o da birleşti 380 e geldi.İndirim kartını nasıl açtın?
2 sini de beyaz mı aldınızAlıntıyı görüntüle
Evet ikiside beyaz2 sini de beyaz mı aldınız