Uygun Olmayan Konu Başlığı
Evet ama Amazon olunca çok sıkıntı olacağını sanmıyorumTelefona taksit olmuyor normalde bi sıkıntı var
Amazon satmıyor cephane satıp gönderiyor yasaya aykırı amazon sadece pazaryeri sıkıntı olmazlık durum yokEvet ama Amazon olunca çok sıkıntı olacağını sanmıyorum
Normalde olmuyor ama hatalı olduğu için alabiliyorsunuz. Bir problem çıkmıyor.Telefona taksit olmuyor normalde bi sıkıntı var
2 renk vardır 1 rengi tükenince diğer satıcı çıkmış diğer renk Amazon satıyor halaAmazon satmıyor cephane satıp gönderiyor yasaya aykırı amazon sadece pazaryeri sıkıntı olmazlık durum yok
10000 tl altina oluyor diye biliyorumTelefona taksit olmuyor normalde bi sıkıntı var
Hayır değil kredi ile olabilir ancak asla ve asla karta taksit yok yasal olarak10000 tl altina oluyor diye biliyorum
Xiaomi 14t pro içinde aynı taksit dalgası vardı. Bence sistemsel sorun eğer böyle bir şey yaparsa yasal yoldan dava açılabilir çünkü kanuna aykırı.10000 tl altina oluyor diye biliyorum
Ödeme kısmında karta taksit yapıyor gözüküyor. İşlemci biraz üst olsa şansımı denedimHayır değil kredi ile olabilir ancak asla ve asla karta taksit yok yasal olarak
Canım benim kanunen taksit yok mesele şu an taksit olması değilÖdeme kısmında karta taksit yapıyor gözüküyor. İşlemci biraz üst olsa şansımı denedim
Haklısın dostum ama kendi veriyor sonuç olarakHiç girmeyin bence bu topa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Canım benim kanunen taksit yok mesele şu an taksit olması değil