Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

Bütçe 50k
Uzun dönem bir pc arıyorum. Laptop ile kasa dizmek arasında kaldım. Önerilerinizi beklerim

Sana güvenip loq alıyorum 8 gb ram malum is görmüyor sence 8 mi ekleyeyim 16 mı? Bide ram önerirsen şahane olur.
Almışken 32 GB ram almanızı öneririm. Merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz bende LOQ kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe 50k
Uzun dönem bir pc arıyorum. Laptop ile kasa dizmek arasında kaldım. Önerilerinizi beklerim
Kasa konusunda pek hakim değilim. Acil değilse ilkbaharı bekleyin.

Almışken 32 GB ram almanızı öneririm. Merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz bende LOQ kullanıyorum.

Kasa konusunda pek hakim değilim. Acil değilse ilkbaharı bekleyin.
Hocam ilkbaharı bekleyemem muhtmelen yarın alacağım çünkü ocakta online alışverişe %25 vergi gelecek.
Yine 50klık laptop öneriniz varsa bakabilirim.

Soğutma performansı nasıl?
Güzel diyebilirim ağır yükte olmadıkça fan sesi rahatsız etmiyor, film dizi izlerken duymadığım bile oluyor. Link atarsanız detaylıca anlatabilirim.

Hocam ilkbaharı bekleyemem muhtmelen yarın alacağım çünkü ocakta online alışverişe %25 vergi gelecek.
Yine 50klık laptop öneriniz varsa bakabilirim.

Bütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, laptop önereyim.

Bugün almak istiyorum hangisini önerirsin? Daha çok oyun oynamak için alacağım. Başka önerin varsa söyleyebilirsin ortalama 26-32k arası olsun.

Bugün almak istiyorum hangisini önerirsin? Daha çok oyun oynamak için alacağım. Başka önerin varsa söyleyebilirsin ortalama 26-32k arası olsun.

Hıcam 41e şu var ne diyosunuz
HP önermiyorum.

Son düzenleme:
Bütçem 40k , VsCode yazılım , netflix , belki lol vb, uzun batarya ve iyi ekran, tercihim 14 inç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,387
Üyeler
185,720
Son üye
wraithh
Geri