bumu cloud 2 coremu kablosuz olan
Saçma sapan renk olduğu için ve satılmadığı için, cennet mahallesi kıyafetleri gibi rengineden hep bu renk çıldırıcam ya diğerleri düşse alacam yemin ederim offf
Rengi güzel bence insanın içini açıyorneden hep bu renk çıldırıcam ya diğerleri düşse alacam yemin ederim offf
apösgğağpgmaspğmsağapğfpsama yarıldım harbiden öyleSaçma sapan renk olduğu için ve satılmadığı için, cennet mahallesi kıyafetleri gibi rengi
bende aynısını merak ediyorum .dbumu cloud 2 coremu kablosuz olan
İkisi aynı şeye hitap etmiyor ki neye göre kıyaslıyorsunuz G435, Cloud 2 Core Wireless'in yarısı ağırlığında, bluethooth desteği var, kafada Cloud'a göre kat kat kibar duruyor, PC dışında telefonda dışarıda da kullanılır. Mikrofon kötü değil, sadece gürültü engelleyicisi yok. Nefes sesini bile alıyor yoksa cızırtısız temiz ses alıyor. Gürültü engellemeyi de yazılımsal gürültü engelleme ile çözebiliyorsunuz.kulaklık mıkrofonu kotu alınmaz cloud 2 core wıreless alın
tamamda g435 ses kalıtesıde ıyı degılİkisi aynı şeye hitap etmiyor ki neye göre kıyaslıyorsunuz G435, Cloud 2 Core Wireless'in yarısı ağırlığında, bluethooth desteği var, kafada Cloud'a göre kat kat kibar duruyor, PC dışında telefonda dışarıda da kullanılır. Mikrofon kötü değil, sadece gürültü engelleyicisi yok. Nefes sesini bile alıyor yoksa cızırtısız temiz ses alıyor. Gürültü engellemeyi de yazılımsal gürültü engelleme ile çözebiliyorsunuz.
bende aynısını merak ediyorum .d
Oyun oynanacaksa Cloud 2 Core Wireless, ağırlıklı müzik vs dinlenecekse ve dışarıda kullanılacaksa G435. Ha oyun da oynarsınız da Cloud 2 Core kadar iyi olmazbumu cloud 2 coremu kablosuz olan
Evde kullanacan kafanda duracak sen bile görmeyeceksin al geç kanka en kötü elektrik bandı sararsın xDSaçma sapan renk olduğu için ve satılmadığı için, cennet mahallesi kıyafetleri gibi rengi