mormhaor1609
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
bende verdim perşembe verecek diyorVerdim hocam yarın gelecek gözüküyor ama bugün zam geldi sanırım.

bende verdim perşembe verecek diyorVerdim hocam yarın gelecek gözüküyor ama bugün zam geldi sanırım.
Bu arkadaşıbende verdim perşembe verecek diyorne aldın ?
maşallah Hayırlı olsun şimdiden <3Bu arkadaşı
![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Sağ olun hocam siz ne aldınızmaşallah Hayırlı olsun şimdiden <3
Shark 7A aldım bendeSağ olun hocam siz ne aldınız
Özelleştirince gayet iyi sistem oluyor sadece kasa ve psu da emin olamamıştım. Normalde Shark alacaktım hemde istediğim anakart ile ama ona 51k vermektense bu sisteme 53.5k vermek daha mantıklı geldi. Hayırlı olsun hocam.Shark 7A aldım bende
sana dedim dedim Ben o anakartı aldım şimdiÖzelleştirince gayet iyi sistem oluyor sadece kasa ve psu da emin olamamıştım. Normalde Shark alacaktım hemde istediğim anakart ile ama ona 51k vermektense bu sisteme 53.5k vermek daha mantıklı geldi. Hayırlı olsun hocam.
bu arkadaşada hergun ufak ufak zam geliyor maşallah. 1 ay bakmasak 60 olacak gibiBu arkadaşı
![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Dalga geçer gibi valla hocam. Sabah parçası yoktu şimdi zam geldi hayır zam yapıp sonra neden indirim yapıyorsun onu anlamadım. Bir de stok bitti bahanesi ile parçalarını düşürüp duruyorlar.bu arkadaşada hergun ufak ufak zam geliyor maşallah. 1 ay bakmasak 60 olacak gibi
Valla hocam 48k civarına çıkabilsem ben de Shark alırdım ama WIFI anakart hala aklımda kaldısana dedim dedim Ben o anakartı aldım şimdiWİFİ olanı
parça düşürme işi de can sıkıyor evet bari fiyat düsse cogu firma aynı yolun yolcusu maalesef.Dalga geçer gibi valla hocam. Sabah parçası yoktu şimdi zam geldi hayır zam yapıp sonra neden indirim yapıyorsun onu anlamadım. Bir de stok bitti bahanesi ile parçalarını düşürüp duruyorlar.
Post automatically merged:
Valla hocam 48k civarına çıkabilsem ben de Shark alırdım ama WIFI anakart hala aklımda kaldıYarın pc gelecek hemen WIFI kart çektim o da yarın geliyor olmadı ileride anakartı değiştiririm.
7600 istiyordum kendi ekran kartı var diye ama 7500F alabildim. Ama dediğiniz gibi hem can sıkıyor hem heves kırıyor yine de memnunum iyi ki almışım hemen zam yaptılar yine.parça düşürme işi de can sıkıyor evet bari fiyat düsse cogu firma aynı yolun yolcusu maalesef.
Bu Pc ye ben de baktım çok almakta istedim ama parçaları ve parçaların kalitesi beni tatmin etmedi, upgrade edince de tam tatmin olmadım açıkçası biraz pahalı geldi. 60K civarına şöyle bir şey topladım ondan sonra, bir tık pişman oldum gibi geldi ama almış bulundum artık. Anakart mATX ATX e upgrade edince dünyanın parasını tutuyordu. Ex Gamer yerine de SG 1-Click tercih ettim araştırdığıma göre Galaxın en üst segment mimarisine sahip en sorunsuz kartmış. Sizce kazıklandım mı ?bu arkadaşada hergun ufak ufak zam geliyor maşallah. 1 ay bakmasak 60 olacak gibi