Yardım Displayport mu? HDMI mı?

Alpercan

80+
Reaksiyon skoru
16
yeni bir pc aldım içinde gtx 1660 super var ve ekran kartında sadece 1 tane hdmı 3 tane displayport var monitör almam gerekiyo hangi monitörü alsam falan karar veremedim pek bilgim yok monitörler konusunda. HDMI lı monitörler dahamı ucuz olur en ucuz ne bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?

yeni bir PC aldım içinde gtx 1660 super var ve ekran kartında sadece 1 tane hdmı 3 tane displayport var monitör almam gerekiyo hangi monitörü alsam falan karar veremedim pek bilgim yok monitörler konusunda. HDMI lı monitörler dahamı ucuz olur en ucuz ne bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
display port

yeni bir PC aldım içinde gtx 1660 super var ve ekran kartında sadece 1 tane hdmı 3 tane displayport var monitör almam gerekiyo hangi monitörü alsam falan karar veremedim pek bilgim yok monitörler konusunda. HDMI lı monitörler dahamı ucuz olur en ucuz ne bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
HDMI Kalitesi daha iyi Kesinlikle HDMI.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne?

genelde hdmi yanında display port ta bulunur nadirdir ama o monitörü display portta kullan gaming monitörse performansı tam olarak iletebilir hdmi a göre tabi bunlar gözle görülemeyecek şeyler

peki önerebilceğiniz ucuz yollu monitörler varmı

HDMI veya Displayport olması fiyat farkettirmez. Bütçe belirtirseniz bütçenize göre alabileceğiniz en iyi monitörü söyleyebilirim.

Fark etmez bence ama DP kullanmanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,957
Üyeler
188,185
Son üye
Silvenzio
Geri