Neler Yeni

Yardım Displayport mu? HDMI mı?

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alpercan İşleyen
yeni bir pc aldım içinde gtx 1660 super var ve ekran kartında sadece 1 tane hdmı 3 tane displayport var monitör almam gerekiyo hangi monitörü alsam falan karar veremedim pek bilgim yok monitörler konusunda. HDMI lı monitörler dahamı ucuz olur en ucuz ne bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
yeni bir PC aldım içinde gtx 1660 super var ve ekran kartında sadece 1 tane hdmı 3 tane displayport var monitör almam gerekiyo hangi monitörü alsam falan karar veremedim pek bilgim yok monitörler konusunda. HDMI lı monitörler dahamı ucuz olur en ucuz ne bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
display port

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
yeni bir PC aldım içinde gtx 1660 super var ve ekran kartında sadece 1 tane hdmı 3 tane displayport var monitör almam gerekiyo hangi monitörü alsam falan karar veremedim pek bilgim yok monitörler konusunda. HDMI lı monitörler dahamı ucuz olur en ucuz ne bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
HDMI Kalitesi daha iyi Kesinlikle HDMI.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
genelde hdmi yanında display port ta bulunur nadirdir ama o monitörü display portta kullan gaming monitörse performansı tam olarak iletebilir hdmi a göre tabi bunlar gözle görülemeyecek şeyler

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alpercan İşleyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki önerebilceğiniz ucuz yollu monitörler varmı

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Alpercan İşleyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki önerebilceğiniz ucuz yollu monitörler varmı
şimdilik performansı okadarda önemli değil çünkü bilgisayar aldım ve ekrana çok az bütçe ayırmam gerekiyo
daha sonra yükselticem ekranı

Furkan1461

80+ Silver
Fark etmez bence ama DP kullanmanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,782
Üyeler
164,728
Son üye
emirhan_1617
Top Bottom