semihcndn04
80+
- Reaksiyon skoru
- 153
ooo dostum çok zor 2.el bak derim 500 e hdmi çıkışlı 2.el monitörler var 60 hzen fazla 600 yani idareten almam gerek
ooo dostum çok zor 2.el bak derim 500 e hdmi çıkışlı 2.el monitörler var 60 hzen fazla 600 yani idareten almam gerek
Belki adam 144 hz almak istiyorHDMI Kalitesi daha iyi Kesinlikle HDMI.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne?
Ne yani 144 Hz alınca HDMI Daha mı kötü performans veriyor ahahah güldürmeyin adamı. Hdmı Displayport danda VGA Danda daha iyi kalite ve performans veriyor. Milleti yanlış yönlendirmeyin.Belki adam 144 hz almak istiyor
dostum araştır o zaman başında hd olunca daha iyi oluyorNe yani 144 Hz alınca HDMI Daha mı kötü performans veriyor ahahah güldürmeyin adamı. Hdmı Displayport danda VGA Danda daha iyi kalite ve performans veriyor. Milleti yanlış yönlendirmeyin.
sizin gözünüzdedostum araştır o zaman başında hd olunca daha iyi oluyor
ekranın varsa dönüştürücü al daha sonra değiştireceğin şeye 600 tl para vermeşimdi 600 lira bi ekrana vereceğime dönüştürücü alsam daha sonra daha kaliteli bir monitör alsam dahamı mantıklı olur
dostumm 600 tl ye çok ümitlenme ama 15 dk ya itopyada indirim başlicak bakabilirsinşimdi 600 lira bi ekrana vereceğime dönüştürücü alsam daha sonra daha kaliteli bir monitör alsam dahamı mantıklı olur