ugurcamm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 329
Nasıl yani nokta ya da virgül yok mu?aga bu diğer fonksiyonları nasıl kullanıyoruz nokta virgül vesayre yazamıyorum klavyede sadece Türkçe karakterleri yazıyor
Nasıl yani nokta ya da virgül yok mu?aga bu diğer fonksiyonları nasıl kullanıyoruz nokta virgül vesayre yazamıyorum klavyede sadece Türkçe karakterleri yazıyor
Aynn
Aa anladım sorunu. Fnleri çok karıştırmışsınız o sorun çok basit çözülüyor. Kitapçıkta yoksa eğer tüm tuşlar önce bi klavyeyi takın pcye kablolu şekilde, sonra resetleyin uygulamadan pass yazınca kapatıp klavyenin kablosunu çıkarıp geri takın. Sonra bana haber verin diğer çözümde yardımcı olayım.O
O Ne oluyor
Evet suan telefondan yazıyorum bildiğin hicbir tus çalışmıyor fn basınca w tuşuna beyaz renk beliriyor ama ne sarj göstergesini ayarlaya biliyorum nede başka bisey yapabiliyorum win tusuda sürekli beyaz yaniyor
win tuşu kitli işteRgbler kapali win tusu su şekilde yaniyor
Yo var, virgül enterin üstünde nokta da olması gerektiği yerde.Nasıl yani nokta ya da virgül yok mu?
Aga sabhtan beri yapıyorum olmuyorFn win bassana
![]()
Aga klavyede o tuşlara basınca nokta virgül yan çizgi neyse karşılığı olan Türkçe harfi yazıyor ama diğer fonksiyonlar yokNasıl yani nokta ya da virgül yok mu?
Uygulamadan resetlemistim aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldırıp kabloyu sok tak yapıp denedim olmadı şimdi driviri falan silicem kabloları çıkarıp pc yeniden baslaticamAa anladım sorunu. Fnleri çok karıştırmışsınız o sorun çok basit çözülüyor. Kitapçıkta yoksa eğer tüm tuşlar önce bi klavyeyi takın pcye kablolu şekilde, sonra resetleyin uygulamadan pass yazınca kapatıp klavyenin kablosunu çıkarıp geri takın. Sonra bana haber verin diğer çözümde yardımcı olayım.
OlmuyorSöksene switchini öyle dene resetlemeyi başşka bir şey gelmiyor aklıma