Palo DAYI 👑
80+ Gold
Bana bis ss atsana gidip pcyi acayimFirmware direk klavyeyi sıfırlıyor ben yazılımını yüklediğimde v1100 di firmwarede öyle
Bana bis ss atsana gidip pcyi acayimFirmware direk klavyeyi sıfırlıyor ben yazılımını yüklediğimde v1100 di firmwarede öyle
neyin ssini istiyorsunBana bis ss atsana gidip pcyi acayim
Kardeş seyine beton yetmez ya harebiden kafam ağrıdı ugrasmaktan yarında iş güç var yatıp uyayacaktım pcyı falan kapamıstım suan duzeldı sorun çok teşekkür ederim BT MODU ACILMIYODU ONUDA YARIN DENERIM ARTIKINklavyeyi kablolu moda alıp kabloyla kasaya bağla. Şu programı indirip çalıştır;
Ekranda pass yazınca uygulamayı kapat kabloyu sök bir iki üc saniye sonra tekrar tak
sanada teşşekkürler sağolun tamamdır sorun yok suanneyin ssini istiyorsun
kaç kişi yazdı firmware yap diyeKarde; seyine beton yetmez ya harebiden kafam ağrıdı ugrasmaktan yarında iş güç var yatıp uyayacaktım pcyı falan kapamıstım suan duzeldı sorun çok teşekkür ederim BT MODU ACILMIYODU ONUDA YARIN DENERIM ARTIKIN
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanada teşşekkürler sağolun tamamdır sorun yok suan
İşine yaradıysa ne mutluKardeş seyine beton yetmez ya harebiden kafam ağrıdı ugrasmaktan yarında iş güç var yatıp uyayacaktım pcyı falan kapamıstım suan duzeldı sorun çok teşekkür ederim BT MODU ACILMIYODU ONUDA YARIN DENERIM ARTIKIN
sanada teşşekkürler sağolun tamamdır sorun yok suan
fakat nasil yapildigini soyleyen yoktu arkadas driver dan başka bir program atmis neyse hepnizie teşekkürlerkaç kişi yazdı firmware yap diye
Bt nası bozuktu
Firmware atmayı denesene klavyeyi sıfırlıyor flan yazmışlardı redditte
hacı heycandan anlamadın büyük ihtimal @Palo DAYI 👑Aa anladım sorunu. Fnleri çok karıştırmışsınız o sorun çok basit çözülüyor. Kitapçıkta yoksa eğer tüm tuşlar önce bi klavyeyi takın pcye kablolu şekilde, sonra resetleyin uygulamadan pass yazınca kapatıp klavyenin kablosunu çıkarıp geri takın. Sonra bana haber verin diğer çözümde yardımcı olayım.
Epomakerdaki yazılımda sorun yoktu.pardon oyun içinmiş virüs programı zannettimfirmware niçin atıyorsunuz ben yazılım kurmadım bazı eski oyunlar illegal software olarak algılıyordu daha önce redragonda başım yandı
eski oyunlar sıkıntı olabilir malesef cok dikkat etmek lazım lafda anlatamıyorsun tickletlaKlavye güncelemek için normaldede klavyede sorun olduğunda sıfırlıyor
Epomakerdaki yazılımda sorun yoktu.pardon oyun içinmiş virüs programı zannettim