2 Mouse geçirmiştim ama tc yi değiştiririm eğer sıkıntı çıkaracaksaVergisiz 1070tl geçmediği sürece sorun yokta. Bu ay hiç gümrükten bir şey geçirdin mi
2 Mouse geçirmiştim ama tc yi değiştiririm eğer sıkıntı çıkaracaksaVergisiz 1070tl geçmediği sürece sorun yokta. Bu ay hiç gümrükten bir şey geçirdin mi
2 Mouse geçirmiştim ama tc yi değiştiririm eğer sıkıntı çıkaracaksa
Tamamdır teşekkürler5 adet sipariş limitin var bir şey olmaz
Birde hocam sanırım sipariş verince kredi bakiyesi veren bir promosyon vardı adını biliyorsan söyleyebilir misin rica etsem5 adet sipariş limitin var bir şey olmaz
Hangisi hatırlamıyorumda wincredit. discount card 000Tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde hocam sanırım sipariş verince kredi bakiyesi veren bir promosyon vardı adını biliyorsan söyleyebilir misin rica etsem
He şimdi gordum şans işi imiş %100 kredi nin oranı 0.9 muşYok üste tıkla kredi iadesi %100 yazısının yanına ? İşaretine ne diyor
Ofis modu ses açma kapatma işlevi görüyor oyun modu rgb ışık seviyesi mod değiştirmeye flnkılavuzda ofis modu ve game modu var diyo . WIN ve yuvarlak ses açma düğmesine 3 sn basılı tut yeşil yancak diyo bastım yandı. ee ne fark var deneyen varmı?
fark ettim sildimOfis modu ses açma kapatma işlevi görüyor oyun modu rgb ışık seviyesi mod değiştirmeye fln
benimde ayni10 kasımda sipariş veren varmı ? benim ki hala havaalanı deposu taşıma halinde olarak gözüküyor kaç günde gelir acaba