kargoya veriyolarAlıntıyı görüntüle
buradan sonra noluyo biri aydınlatabilir mi
Yok kafayı yedirecek aksam aksam yaFn win bassana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Switchleri sök win fn alt ctrl her şeyi dene
Aga benim klavye gg galibaEvet.
Afiyett
Hacı öbür konularda böyle bir şey yazmışın uygulamadan ayarlar kısmında resetlesene tuşları default yap sonradaanladım sanırım fn tusunu sag alt olarak ayarlıyoruz sonra dıgerlerını
Hacı öbür konularda böyle bir şey yazmışın uygulamadan ayarlar kısmında resetlesene tuşları default yap sonrada
fn esc yap dene bıdeYok kafayı yedirecek aksam aksam ya
Aga benim klavye gg galiba
Bluetooth olayı bazen karışık olabiliyo. Hemen emin olma bence, benim ilk klavyemde blueetothu yapana kadar uykum gelmişti Bi şeyi yanlış yapıyor olabilirsin.Yok kafayı yedirecek aksam aksam ya
Aga benim klavye gg galiba
beyaz ama pudding kismi hafif sarimtrak isik acinca sorun olmuyor amaKeycapslar beyaz mı? Beyazsa ışığı kapalı foto atar mısın mavi almıştımda ben keycapsları
Basılı tuttuğunda sol ctrl alt win tuşlarının orda ışık yanıyor mod değişti diye
Tuşlardada sorun var diyorduBluetooth olayı bazen karışık olabiliyo. Hemen emin olma bence, benim ilk klavyemde blueetothu yapana kadar uykum gelmişti Bi şeyi yanlış yapıyor olabilirsin.
Denedim olmuyorHacı öbür konularda böyle bir şey yazmışın uygulamadan ayarlar kısmında resetlesene tuşları default yap sonrada
Mavisini aldıydım grimsi duruyor gibi geldi banadabeyaz ama pudding kismi hafif sarimtrak isik acinca sorun olmuyor ama
Hangi tuş?Tuşlardada sorun var diyordu