Oguz...
80+ Bronze
Bt nası bozuktuLa benim klavye gg çalışmıyor suan hiçbir modda bt zaten bozuktu galiba onu hiç yapamadim win tusu yanıyor rgbler kapaliyken
Bt nası bozuktuLa benim klavye gg çalışmıyor suan hiçbir modda bt zaten bozuktu galiba onu hiç yapamadim win tusu yanıyor rgbler kapaliyken
Yok olmadi diger kısayolları hangilerifn win yap yada kısa yolları dene
kutu içerisinde bı kagıtta yazması gerekYok olmadi diger kısayolları hangileri
Aga üstten bt moduna aliyom mavi ışık yanıp sönüyor ama ama ne pc neden telefon görüyor klavyeyi fn+! ve fn+~` kısayolu denedim sonuc ayniBt nası bozuktu
Oyle oluyor fn +1 basılı tut pairing başlatıyorAga üstten bt moduna aliyom mavi ışık yanıp sönüyor ama ama ne pc neden telefon görüyor klavyeyi fn+! ve fn+~` kısayolu denedim sonuc ayni
Bugun elime ulaştı birkaç saat oldu daha deneyeli
Yok aga denedim görmüyor şimdi bir daha denedim olmuyorSiyah kağıt parçasında gözüküyor klavye kısayolları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyle oluyor fn +1 basılı tut pairing başlatıyor
Bendede oyleydi en başta bt pcye bağlayamamıştım
Onların resmini cekmistim. Denedim olmadikutu içerisinde bı kagıtta yazması gerek
benim beyazında ses tekerleği ve bt bozuk geldiYok aga denedim görmüyor şimdi bir daha denedim olmuyor
Birde bende calisiyoken arada tuslar işlevini yetiriyodu yani yazamiyordum şimdi komple gitti pc reset atim bir ihtimal dedim olmadı kabloyu çıkar tak yaptim gene olmadi suan klavye öylece kaldi
Onların resmini cekmistim. Denedim olmadi
su fırmware yap bakıyım @kopernikpizzası kanka bı dk yardım edermısınYok aga denedim görmüyor şimdi bir daha denedim olmuyor
Birde bende calisiyoken arada tuslar işlevini yetiriyodu yani yazamiyordum şimdi komple gitti pc reset atim bir ihtimal dedim olmadı kabloyu çıkar tak yaptim gene olmadi suan klavye öylece kaldi
Nasıl bir bozukluk var ses tekerleğindebenim beyazında ses tekerleği ve bt bozuk geldi
benim beyazında ses tekerleği ve bt bozuk geldi
su fırmware yap bakıyım @kopernikpizzası kanka bı dk yardım edermısın
Su win tusunda rgbleri ayarlamama rağmen beyaz renk yanıyor o herneyse ondan oluyor bencePcye bağlıyken aygıt yöneticisinden driverını kaldırmayı denesene
Nasıl bir bozukluk var ses tekerleğinde
onun fn win yapınca oluyor dıye bılıyorum fn ı kıtlıyorSu win tusunda rgbleri ayarlamama rağmen beyaz renk yanıyor o herneyse ondan oluyor bence
Hocam telefona falan baglayabuliyozmu bu klavyeyi bide bt yi nasıl test edicemonun fn win yapınca oluyor dıye bılıyorum fn ı kıtlıyor