Hocam hangi renk aldınız sesi az olan beyaz mı siyah mı videolardan karar veremedim sesi az olsun istiyorumtek kelıme ıle sahanee
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyler sesi az olan beyaz renk mi siyah mı videolardan karar veremedim
Hocam hangi renk aldınız sesi az olan beyaz mı siyah mı videolardan karar veremedim sesi az olsun istiyorumtek kelıme ıle sahanee
siyah aldım fazla sesi yok blue swıtch mıde tak tuk sesler gelcekHocam hangi renk aldınız sesi az olan beyaz mı siyah mı videolardan karar veremedim sesi az olsun istiyorum
siyah daha sesliHocam hangi renk aldınız sesi az olan beyaz mı siyah mı videolardan karar veremedim sesi az olsun istiyorum
Bende öyle 10 yıllık klavyeden geçtim özellikle ctrl ye istemsiz dokunuyorum aradaBanada hassas geldi laptoptan geçince basma hissini alamıyorum. Tam klavye işini bişmiyorum ama yazılımla olcak gibi seğil sanki switchlerin algılamasına bağlı gibi geldi bilgili biri cevaplasa
Bastım tabi ama kaydetmedi. Bahsettiğin linki bi atabilir misin ben bulamadım firmware update içinYanlış anlamada orda küçük bir disk işareti var ona bastın mı .Olmadıysa firmware update i dene epomakerın sitedeki
videonuz var mı hocam ya da herhangi videoşu spaceın sesıne hayran olmayan varmı![]()
telefon bozuk hocam maalesef ama en basta vıdeo var ona bakvideonuz var mı hocam ya da herhangi video
Tamamdır hocam sağoluntelefon bozuk hocam maalesef ama en basta vıdeo var ona bak
Kablolu takıp yapBastım tabi ama kaydetmedi. Bahsettiğin linki bi atabilir misin ben bulamadım firmware update için
Hocam hassaslık zaten değişemeyiz ancak algılama da bir müdahale şart benim içindebounce switchin hassaslığını değiştirmez arkadaşlar
fn win yap yada kısa yolları deneLa benim klavye gg çalışmıyor suan hiçbir modda bt zaten bozuktu galiba onu hiç yapamadim win tusu yanıyor rgbler kapaliyken