kral senin konusmaya hakkin yok gibi sankicok yavaslar ya. daha hala temu deposundan alindi diyor benimki kafayi siyiricam
Ses tekerleğine basılı tut 5 snArkadaşlar klavyeyi ilk kullandığımda ses tekerleğinden sesi kısılıp açılıyordu. Bişey oldu ne olduysa, ses tekerleği rgb ışığını azaltıp arttırıyor, üstüne tıklayınca da rgb stili değiştiriyor. Fn+F10,F11,F12 ses kapatma açma vs oldu. Eski haline nasıl çevirebilirim bulamadım ben?
Vallaha çok iyi olur ya algılamasında bi oynama yapabliyorsak çok hassas geldi bana tuşlaraslında anlayan kişiler rehber hazırlasa çok iyi olacak
Banada hassas geldi laptoptan geçince basma hissini alamıyorum. Tam klavye işini bişmiyorum ama yazılımla olcak gibi seğil sanki switchlerin algılamasına bağlı gibi geldi bilgili biri cevaplasaVallaha çok iyi olur ya algılamasında bi oynama yapabliyorsak çok hassas geldi bana tuşlar
3sn basılı tut diye görmüştüm, denemiştim olmamıştı. Eve gidince deneyeceğimSes tekerleğine basılı tut 5 sn
Keycapslar beyaz mı? Beyazsa ışığı kapalı foto atar mısın mavi almıştımda ben keycapslarıarkadaslar 2 kasımda satın aldıgım urunum bugun elime ulasti gercekten harika bir klavye tek sorun yazılım dandık renk fln ayarlarken cok kasıyor ama zaten ayda yılda bir ugrasioruz oralarla ben beyaz renk aldim reaper switch sesi cok guzel ben yanında magegee pbt pudding keycapsde almistim onlari taktim ustune gercekten harika bir gorsel oldu
Basılı tuttuğunda sol ctrl alt win tuşlarının orda ışık yanıyor mod değişti diye3sn basılı tut diye görmüştüm, denemiştim olmamıştı. Eve gidince deneyeceğim
Büyük ihtimal durum öyle işlemedi. Gümrük alacak, 1 saatte gümrükleme tamamlanacak 1 saat sonra da kargo şirketine verilecek bizim gümrük memurlarının öyle bir şey yapacağına hayatta inanmam. Temu güncellemeyi yapmamış o kadar. Zaten bu aralar yoğun herahalde hep öyle 1 hafta 9 gün sürüyor o yüzden pek bir sorun yok.kral senin konusmaya hakkin yok gibi sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 saatlik iş için 9 gün depoda bekledi kargo
tek kelıme ıle sahaneeBeğendiniz mi klavyeyi