Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
vladimiz putin
cok yavaslar ya. daha hala temu deposundan alindi diyor benimki kafayi siyiricam

Spectre_zz

80+ Bronze
cok yavaslar ya. daha hala temu deposundan alindi diyor benimki kafayi siyiricam
kral senin konusmaya hakkin yok gibi sanki:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 saatlik iş için 9 gün depoda bekledi kargo

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-11-13 220441.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-13 220441.png
    20.3 KB · Hit: 58

Oguz...

80+ Bronze
Arkadaşlar klavyeyi ilk kullandığımda ses tekerleğinden sesi kısılıp açılıyordu. Bişey oldu ne olduysa, ses tekerleği rgb ışığını azaltıp arttırıyor, üstüne tıklayınca da rgb stili değiştiriyor. Fn+F10,F11,F12 ses kapatma açma vs oldu. Eski haline nasıl çevirebilirim bulamadım ben?
Ses tekerleğine basılı tut 5 sn

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam bu klavyeyi telefona bağlayabiliyor muyuz bt ile? @freygasm

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Yılmaz
arkadaslar 2 kasımda satın aldıgım urunum bugun elime ulasti gercekten harika bir klavye tek sorun yazılım dandık renk fln ayarlarken cok kasıyor ama zaten ayda yılda bir ugrasioruz oralarla ben beyaz renk aldim reaper switch sesi cok guzel ben yanında magegee pbt pudding keycapsde almistim onlari taktim ustune gercekten harika bir gorsel oldu

Oguz...

80+ Bronze
Vallaha çok iyi olur ya algılamasında bi oynama yapabliyorsak çok hassas geldi bana tuşlar
Banada hassas geldi laptoptan geçince basma hissini alamıyorum. Tam klavye işini bişmiyorum ama yazılımla olcak gibi seğil sanki switchlerin algılamasına bağlı gibi geldi bilgili biri cevaplasa

Oguz...

80+ Bronze
arkadaslar 2 kasımda satın aldıgım urunum bugun elime ulasti gercekten harika bir klavye tek sorun yazılım dandık renk fln ayarlarken cok kasıyor ama zaten ayda yılda bir ugrasioruz oralarla ben beyaz renk aldim reaper switch sesi cok guzel ben yanında magegee pbt pudding keycapsde almistim onlari taktim ustune gercekten harika bir gorsel oldu
Keycapslar beyaz mı? Beyazsa ışığı kapalı foto atar mısın mavi almıştımda ben keycapsları

3sn basılı tut diye görmüştüm, denemiştim olmamıştı. Eve gidince deneyeceğim
Basılı tuttuğunda sol ctrl alt win tuşlarının orda ışık yanıyor mod değişti diye

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
kral senin konusmaya hakkin yok gibi sanki:)

2 saatlik iş için 9 gün depoda bekledi kargo
Büyük ihtimal durum öyle işlemedi. Gümrük alacak, 1 saatte gümrükleme tamamlanacak 1 saat sonra da kargo şirketine verilecek😃 bizim gümrük memurlarının öyle bir şey yapacağına hayatta inanmam. Temu güncellemeyi yapmamış o kadar. Zaten bu aralar yoğun herahalde hep öyle 1 hafta 9 gün sürüyor o yüzden pek bir sorun yok.

Top Bottom