37K Laptop Önerir misiniz?

Servisi ile bir şey yaşamadım bir şey diyemem. Ama dediğim gibi her markanın kötü, rezil modelleri var. O zaman onlarada sallayın?
Kardeşim bak bilmiyorsun çocuk aklınla da milleti yanlış yönlendirip sıkınıt açma sus kapa çeneni gir robloxuna oyununu oyna bak sana göre değil buralar.

Lenovo fanboyu olmayın, hindistan modelleri anakartını yakıyor.

söylecek başka şey mi bulamadın?
HP fanboyu olmak normal ama değilmi? Yeşil forumda sadece victus öneriliyor herkese.

Verecek cevap bulamayınca pisleşiyorsunuz. Sizin gibi bir varlığa bu yakışırdı zaten.
Anlattığımızı sadece cevap vermek için okuyorsunuz burada HP markasının ne kadar kötü olduğunu, ne kadar uğraştırdığını anlatıyorum siz her markanın kötü cihazları var diyorsunuz. Diyelim tamam var neden ben HP servisine ulaşamıyorum? Şubatta aldığım Omen 16 hala iade olmadı.

HP fanboyu olmak normal ama değilmi? Yeşil forumda sadece victus öneriliyor herkese.
HP hateri olan lenovo fanboyu olan sizsiniz. Biz insanlara bütçesine göre alınabilecek en mantıklı modelleri atıyoruz. Gidipte sadece lenovo önermiyoruz. Kendi kullandığım markayı kötüleyende benim gerektiği zamanda önerende benim. Objektif yaklaşamıyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri