37K Laptop Önerir misiniz?

Kardeşim sen ne cevap isityorsun sana söylüyoruz anlamıyorsun ne yapayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oradan gelme çocuklar zaten.
Oradan geliyorum. Kurtuldum.

HP hateri olan lenovo fanboyu olan sizsiniz. Biz insanlara bütçesine göre alınabilecek en mantıklı modelleri atıyoruz. Gidipte sadece lenovo önermiyoruz. Kendi kullandığım markayı kötüleyende benim gerektiği zamanda önerende benim. Objektif yaklaşamıyorsunuz.
Bir insan bir markadan durduk yere nefret etmez.

HP fanboyu olmak normal ama değilmi? Yeşil forumda sadece victus öneriliyor herkese.
30k'ya lenovo önerince fanboy olmuyorum, 50k'ya Acer önerince fanboy olmuyorum, 60k'ya Omen önerince fanboy olmuyorum, 70k'ya msi önerince fanboy olmuyorumda 40k'ya victus önerdim diye fanboy mu oluyorum :ROFLMAO:

Kardeşim sen ne cevap isityorsun sana söylüyoruz anlamıyorsun ne yapayım.

Oradan gelme çocuklar zaten.
Evet oradan geldik buradaki yanlışları düzeltmeye. Bir sorun mu var? Senin toplam mesajından fazla benim laptop tecrübem var kafanı yorma dostum.

30k'ya lenovo önerince fanboy olmuyorum, 50k'ya Acer önerince fanboy olmuyorum, 60k'ya Omen önerince fanboy olmuyorum, 70k'ya msi önerince fanboy olmuyorumda 40k'ya victus önerdim diye fanboy mu oluyorum :ROFLMAO:
50K bütçedede 14700HX 4070 Victus öneriliyor hiç saşmıyor. 60K bütçede Omen 17 öneriliyor. Genelde.

Yazık çocuklar size yani internette ne görürseniz onu doğru sanmanıza ben ne diyim sizin çocuk topluluğunuz zaten böyle biri çok iyi diyor diğeride çok iyi öneriyor öyle öyle yayılıp ynalış bilgi ile doluyorsunuz.
Bencede dostum internetten bakıyoruz her şeye açıp incelemiyoruz zaten.

Bencede dostum internetten bakıyoruz her şeye açıp incelemiyoruz zaten.
Ben inceliyorum. Önüme gelen laptopu önermiyorum.

Servisi iyi olsa Acerin bende önerirdim.

Omen 17 ve 16 nın yeni kasası haricinde öneriyorsan senin hatan var kroniği var bende kullanıyorum. 70k ve üsütne zaten MSI ın rakibi yok rog strix var o da MSı dan pahalı zaten.

Omen 17 ve 16 nın yeni kasası haricinde öneriyorsan senin hatan var kroniği var bende kullanıyorum. 70k ve üsütne zaten MSI ın rakibi yok rog strix var o da MSı dan pahalı zaten.
Omen sadece intel modelleri sorunlu, amd modelleri rahat.

Yeni kasalarıda sıkıntılı. 2023 Omen 16 kullandım. Çok uğraştırdı.

Geri