Cübbeli Hoca
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Hocam elimde 4000tl bütçe var. 360mm sıvı soğutma almak istiyorum. İşlemciyi çok fazla yük altına bindiriyorum. İşlemcim ryzen5 7500f önerisi olan var mı?
Sıvı soğutmaya gerek yok aslında hocam hava soğutma yeter.Hocam elimde 4000tl bütçe var. 360mm sıvı soğutma almak istiyorum. İşlemciyi çok fazla yük altına bindiriyorum. İşlemcim ryzen5 7500f önerisi olan var mı?
Sıvı soğutmaya gerek yok bu işlemci için. Böyle bir fan fazlasıyla iş yapar. Kupon ile kullanırsan daha uyguna gelir. Yok ben daha iyi fan arıyorum buz gibi olsun dersen bu ürüne bak. Kupon kullanarak alırsan daha uyguna gelir.Hocam elimde 4000tl bütçe var. 360mm sıvı soğutma almak istiyorum. İşlemciyi çok fazla yük altına bindiriyorum. İşlemcim ryzen5 7500f önerisi olan var mı?
www.n11.com
7800x3d yi bile rahat soğutan modelSıvı soğutmaya gerek yok aslında hocam hava soğutma yeter.
Elimde thermalright phantom spirit se120 argb var. O bile 100 fanda 90 derece gösteriyor yazınSıvı soğutmaya gerek yok aslında hocam hava soğutma yeter.
kesinlikle frost commander almalısın.7800x3d yi bile rahat soğutan model
hocam bende de 7500f phantom spirit var nerde 90 derece söyle ben de deneyeyim.Elimde thermalright phantom spirit se120 argb var. O bile 100 fanda 90 derece gösteriyor yazın. Ayrıca ilerde işlemci yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden.
Hocam dediğim model rahat soğutuyor ama siz bilirsiniz. 7800x3d yi bile yükte iyi derecelerde tutuyor bu modelElimde thermalright phantom spirit se120 argb var. O bile 100 fanda 90 derece gösteriyor yazın. Ayrıca ilerde işlemci yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden.
katılıyorum. Sizde bi problem olmadığına emin misiniz? Cinebench r23te max 69 derece gördüm ben. Genel olarak max 75 gördüm o da 2-3 saniyeliğine sürüyor daha fazla ısınmadı hiç.Hocam dediğim model rahat soğutuyor ama siz bilirsiniz. 7800x3d yi bile yükte iyi derecelerde tutuyor bu model
Eğer daha iyi bir işlemciye geçiceksenzidd bütcenize 700 lira daha ekleyip alınır. https://search.app?link=https://inv..._campaign=aga&utm_source=agsadl1,sh/x/gs/m2/4Elimde thermalright phantom spirit se120 argb var. O bile 100 fanda 90 derece gösteriyor yazın. Ayrıca ilerde işlemci yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden.
hocam bende mi sıkıntı varkesinlikle frost commander almalısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bende de 7500f phantom spirit var nerde 90 derece söyle ben de deneyeyim.
![]()
DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.777,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o işlemcinin o soğutucu ile 90 derecelere çıkmaması lazım. O yüzden diyorum sizde bir problem olabilir mi diye.hocam bende mi sıkıntı var.