- Reaksiyon skoru
- 1,181
Senin kasa beyaz değildi demi doğru ben onu hep unutuyorum neyse yarım saat sonra yığarım burayataksitli, siyah fp kaliteli
Senin kasa beyaz değildi demi doğru ben onu hep unutuyorum neyse yarım saat sonra yığarım burayataksitli, siyah fp kaliteli
Yav niyeyse aklımda hep beyaz kalmış senin kasa senin kasayı başka birinin kasayla karıştırıyorum forumda 19242919 tane mesajım var sürmenaj oldum galibabenim pp ye kasanın fotosunu koycam artık sen unutma diyetamamdır bekliyorum
kasa simsiyah fotoda attım kaç defa gördün aslında neyse önemli değilYav niyeyse aklımda hep beyaz kalmış senin kasa senin kasayı başka birinin kasayla karıştırıyorum forumda 19242919 tane mesajım var sürmenaj oldum galiba
Yaşlıyım ben sürmenaj oluyomkasa simsiyah fotoda attım kaç defa gördün aslında neyse önemli değil
dragosun fanları çok güçsüz gibi diğerlerinide nasıl alcam taksit olmadan. bi de bilindik marka yokmu ya 4k ya hep böylemi varYaşlıyım ben sürmenaj oluyom
![]()
Dragos Frostbite 360 Black Intel&amd 360mm Isı Göstergeli Argb Sıvı Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Dragos Frostbite 360 Black Intel&amd 360mm Isı Göstergeli Argb Sıvı Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
SEGOTEP BeAced 360 Siyah 360mm Sıvı Soğutucu - PttAVM
SEGOTEP BeAced 360 Siyah 360mm Sıvı Soğutucu SEGOTEP BeAced 360 Siyah 360mm Sıvı Soğutucu - 2025www.pttavm.com
![]()
Bitfenix Cube v2 360 Siyah ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Enermax Liqmax Iii Argb 360Mm Intel-Amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (Elc-Lmt360-Argb) - idefix
Enermax Liqmax Iii Argb 360Mm Intel-Amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (Elc-Lmt360-Argb) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
5e çıkarsan thermalrightlar var iştedragosun fanları çok güçsüz gibi diğerlerinide nasıl alcam taksit olmadan. bi de bilindik marka yokmu ya 4k ya hep böylemi var
ben şimdi reverse aynalı fan alsam temudan 3 tane alta taksam. kasım indirimlerinde de düzgünce sıvı soğutma kovalasam nasıl olur ne dedin bu işe5e çıkarsan thermalrightlar var işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
taksit için ürünü akakçede aratıp hepsiburadaya falan bak
mükben şimdi reverse aynalı fan alsam temudan 3 tane alta taksam. kasım indirimlerinde de düzgünce sıvı soğutma kovalasam nasıl olur ne dedin bu işe