Thermalrightlara bakmanızı öneririm 4-5k ya lcd li modelleri vardı galibasiyah 360mm sıvı soğutma önerisi lazım bütçe 3 4k
5k ya dayanmasın ya 4k sınır olacak şekilde öneriniz varmıBunu buldum bütçeyi aşıyor biraz ama araştırmanızı öneririm yinede bu modeli
bana çok önerdiler sıvı soğutma alacağım zaman o yüzden bunu öneriyorum
Satıcı gamingen![]()
Thermalright Frozen Warframe 360 SE ARGB White 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu - idefix
Thermalright Frozen Warframe 360 SE ARGB White 360mm Intel-AMD Uyumlu Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
peşin taksitli olması şartRadyator kalinligi uyuyorsa en iyisi diyebilirrz![]()
ARCTIC Liquid Freezer II - 360 A-RGB AR-ACFRE00101A Rev 3 LGA1700-1200-115X/AM5-AM4, 3x120mm P12 PWM Fan, Sıvı İşlemci soğutucusu - inventus
ARCTIC Liquid Freezer II - 360 A-RGB AR-ACFRE00101A Rev 3 LGA1700-1200-115X/AM5-AM4, 3x120mm P12 PWM Fan, Sıvı İşlemci soğutucusuinventus.com.tr
aklında aynalı adam olarak kalcam ben heralde LKJGHLHGJKDHGDKGHDKHD4ü yinede geçmesin hemde aynalı olsun dersen
![]()
Dragos Frostbite 360 White Intel&amd 360mm Isı Göstergeli Argb Sıvı Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Dragos Frostbite 360 White Intel&amd 360mm Isı Göstergeli Argb Sıvı Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Aynalı İgito fksljdlsnskssj peşin taksit Bilmem Ben 4500 bandında lcd ekranlı beyaz Bunlar vardı glsndksjspeşin taksitli olması şart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aklında aynalı adam olarak kalcam ben heralde LKJGHLHGJKDHGDKGHDKHD