CS2 Oynanmıyor Donuyor

Tcspy

80+
Reaksiyon skoru
1
CPU: i7 4510U
GPU: 840M 4GB
Bellek :Ddr3 8gb 2x
SSD:A400 240GB
cs2 bana zıkkım ediyor pc z5070 i7 modeli lenovo ping ten mi yapıyor ekran kartı mı kötü bilemiyorum adamlar sürekli küfür ediyor yeni hesap sanıyorlar bunu idare edebilir miyim overclock fln hızlandırmak için çöküyor bazen oyuna gireceğime pişman ediyor ana avrat küfür kıyamet ?

Son düzenleme:
hocam bazı güncel sistemlerde bile cs2 sıkıntılı bu sistemde çok bir şey beklemeyin açıkcası

hocam bazı güncel sistemlerde bile cs2 sıkıntılı bu sistemde çok bir şey beklemeyin açıkcası
anlıyorum ancak pc çok mu kötü acaba normal işimi görüyor ancak cs2 gelince beni perişan ediyor zaten pc yükselltim ram ssd

Pc biraz eski açık konuşmak gerekirse genel işler için uyar ama cs2 zor

zaten değiştirmeyi düşünüyorum monster öneriryor musunuz

zaten değiştirmeyi düşünüyorum monster öneriryor musunuz
hiç kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım vardı yanlış hatırlamıyorsam ya ekran kartı ya anakartı problem çıkarttı servise gönderdiği zaman bilgisayar fiyatı kadar ücret çıkarmışlardı ve aktif olarak kullanan biri yorum yaparsa daha iyi olur açıkcası

hiç kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım vardı yanlış hatırlamıyorsam ya ekran kartı ya anakartı problem çıkarttı servise gönderdiği zaman bilgisayar fiyatı kadar ücret çıkarmışlardı ve aktif olarak kullanan biri yorum yaparsa daha iyi olur açıkcası
anlıyorum heriflere 50 küsür para sayacam boyle iste sıkıntılı

pc baya eski hocam yani csgo tamam ama cs2 kaldırmaması çok normal özellikle de 8ram ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye
Ebru29
Geri