beyaz hacker
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
sorum üsttedir
şimdi bile minimum 16gb öneriliyor tahminimce 5-6 yıl sonra minimum 32gb gereksinimi olursorum üsttedir
benim için uzun dayansın yeter hocam oyun geliştirmiyorum zatenşimdi bile minimum 16gb öneriliyor tahminimce 5-6 yıl sonra minimum 32gb gereksinimi olur
günlük kullanım için ve arada oyun oynamalık ise yeter merak etmeyinbenim için uzun dayansın yeter hocam oyun geliştirmiyorum zaten
bende zaten hocam 4 yıl oyunu oynarım diğer 4 yıl ise (çoğunluk ders için slayt vb)için kullanıcam birde hocam 2 tb ssd almayı düşünüyorum ssd olarak bende 512 var ama yetmiyor hangi marka önerirsiniz ssd olarakgünlük kullanım için ve arada oyun oynamalık ise yeter merak etmeyin
samsung kingston xpg gibi markaları alabilirsinizbende zaten hocam 4 yıl oyunu oynarım diğer 4 yıl ise (çoğunluk ders için slayt vb)için kullanıcam birde hocam 2 tb ssd almayı düşünüyorum ssd olarak bende 512 var ama yetmiyor hangi marka önerirsiniz ssd olarak
Yeni çıkan AAA oyunlar artık 16-20 GB istiyor 32 GB sizi 8 yıl götürür yani.sorum üsttedir
geriye kalan 4 yıldada işinizi göreceğini düşünüyorum bir sorun olmazbende zaten hocam 4 yıl oyunu oynarım diğer 4 yıl ise (çoğunluk ders için slayt vb)için kullanıcam birde hocam 2 tb ssd almayı düşünüyorum ssd olarak bende 512 var ama yetmiyor hangi marka önerirsiniz ssd olarak
saolun hocamsamsung kingston xpg gibi markaları alabilirsiniz
laptop dayansın da yeter 8 yıl sonra zaten değiştiririm 8 yıl sonrada 1 2 yıl normal kullanıma yetse çok bileYeni çıkan AAA oyunlar artık 16-20 GB istiyor 32 GB sizi 8 yıl götürür yani.
m2 ssd alacaksanız dram olması daha iyi olursaolun hocam
AAA oyunlar rdr2 gibi oyunlar mıdır?Yeni çıkan AAA oyunlar artık 16-20 GB istiyor 32 GB sizi 8 yıl götürür yani.
dram sanırım ram yerinede geçiyordu sanırsam doğrumu biliyorumm2 ssd alacaksanız dram olması daha iyi olur
Evet AAA demek yüksek bütçeli büyük oyunlar demektir. Örn: Last of us, Black Myth Wukong, RDR2...AAA oyunlar rdr2 gibi oyunlar mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dram sanırım ram yerinede geçiyordu sanırsam doğrumu biliyorum
anladım hocam sağolunEvet AAA demek yüksek bütçeli büyük oyunlar demektir. Örn: Last of us, Black Myth Wukong, RDR2...