cesarlethe
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
sizce yılbaşı indiriminde daha da düşermi sepete ek %30 indirim gibi bir şey oluyordu sanırım
alınır derim taş gibi oyun 2.1 ve sonrası güncellemelerle oyun tam haline geldi modlamaya açık bir oyun ben geçen sene kasım yada ocak zamanı 700 tllere almıştım ultimate paketi Phantom liberty ayrı bir dünya zaten normal oyunun haricinde. Kesinlikle en azından 1 kere oynanması gereken bir oyun benim gözümdesizce yılbaşı indiriminde daha da düşermi sepete ek %30 indirim gibi bir şey oluyordu sanırım
Alıntıyı görüntüle
Alacağım zaten merak ettiğim şey yılbaşı indirimi diye bu fiyatın altına düşüp düşmeyeceğialınır derim taş gibi oyun 2.1 ve sonrası güncellemelerle oyun tam haline geldi modlamaya açık bir oyun ben geçen sene kasım yada ocak zamanı 700 tllere almıştım ultimate paketi Phantom liberty ayrı bir dünya zaten normal oyunun haricinde. Kesinlikle en azından 1 kere oynanması gereken bir oyun benim gözümde
Alıntıyı görüntüle
gelmez boşa bekleme kupon bundan önceki indirimlerin hiç birinde verilmedisizce yılbaşı indiriminde daha da düşermi sepete ek %30 indirim gibi bir şey oluyordu sanırım
Alıntıyı görüntüle
düşeceğini düşünmüyorum ben ayrıca düzeltme doğum günümde almıştım bu sene başıAlacağım zaten merak ettiğim şey yılbaşı indirimi diye bu fiyatın altına düşüp düşmeyeceği
Hocam paylaşımlı hesapta alabilirsiniz. 25 tl ye satılıyor hikayeli bir oyun zaten bence paylaşımlı almak daha mantıklı olur.sizce yılbaşı indiriminde daha da düşermi sepete ek %30 indirim gibi bir şey oluyordu sanırım
Alıntıyı görüntüle
Paylaşımlı hesapların şöyle bir falsosu var bi anda adam kafasına göre şifreyi değiştirebiliyor yada steamdaysa eğer başka satın alan kişilerde aynı anda oynarken senin oyununa müdahale edebiliyor. Yoksa cidden güzel bir sistemHocam paylaşımlı hesapta alabilirsiniz. 25 tl ye satılıyor hikayeli bir oyun zaten bence paylaşımlı almak daha mantıklı olur.
Seni pis dolandırıcı sus da millet kul hakkına girmeden oyun oynayabilsin.Hocam paylaşımlı hesapta alabilirsiniz. 25 tl ye satılıyor hikayeli bir oyun zaten bence paylaşımlı almak daha mantıklı olur.
??? Kul hakkı ne alaka acaba açıklayabilir misin?Seni pis dolandırıcı sus da millet kul hakkına girmeden oyun oynayabilsin.
Aldım 1 saat sonra şifre değiştirildi başka yerden alsam 1 gün sonra değişecek o topa girmeye gerek yok benceHocam paylaşımlı hesapta alabilirsiniz. 25 tl ye satılıyor hikayeli bir oyun zaten bence paylaşımlı almak daha mantıklı olur.
Korsan ile onun farkı ne acaba mantıklı bir şekilde açıkla hak vericem. İkisinde de yapımcıya para gitmiyor.??? Kul hakkı ne alaka acaba açıklayabilir misin?
1. si bu hesapları satan kişi Oyunu Steam üzerinden para vererek alıyor.Korsan ile onun farkı ne acaba mantıklı bir şekilde açıkla hak vericem. İkisinde de yapımcıya para gitmiyor.