PixelPioneer
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Tamamdır.Kendi switchleri çok iyi, emin ol bunlar en düşük kalite. Tuşu bırakınca üst gövdeye vuruyor yanları.
Tamamdır.Kendi switchleri çok iyi, emin ol bunlar en düşük kalite. Tuşu bırakınca üst gövdeye vuruyor yanları.
İyi akşamlar Son alanların hepsi hangi kutuda geldi normal mavi gibi olan yoksa karton kutu gibi olan mı son 1 adet gelicek 4 cu deva şansımı kullanıyorum ins karton kutu gelicek.
İkisi de aynı renk mi? Benim beyaz F75 yazan kutuyla gelmişti.Böyle geldi ne fark ediyor?
Sizce siyahımı almak daha mantıklı beyazımı switch olarakmekanik klavyeleri 2-3 gündür takip ediyorum piyasaları yüksek, hem uyguna aldığımı düşünüyorum hem de kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.
Bir tane beyaz aldım, kutular iç içeydi. Sağdaki soldaki kutudan çıktı yaniİkisi de aynı renk mi? Benim beyaz F75 yazan kutuyla gelmişti.
yanlış anlamışsın hocam kaplamalı kutu kartonun içinden çıkıyor en azından bende öyle olduİkisi de aynı renk mi? Benim beyaz F75 yazan kutuyla gelmişti.
Tuş ışık yönü alttamı üstemi. Birtane tuş çıkarip fotoraf atarmısın.
2. part güney gelmiş size.
Rastgele ürün ekle sepette cıkar oluyor575 TL klavye şu anda ama gene alamıyorum minimum 670 olacak diyor. Almıyorum ulan Aliexpress adamdır
Benimde öyle geldi. İyimi bu2. part güney gelmiş size.
Fark etmiyor iki üç çince yazı yazıyor sadece artısı buBenimde öyle geldi. İyimi bu![]()