Alda hepsi buradadan al mobilden girince 25 tl indirimmi yapıyormuş neymiş soğutması iyi ama fazla ses çıkarıyormuş.Haberin olsun
Doğru link gayet güzel soğutucu.Hayırlı olsun şimdiden.
En geç 6 ağustosta gelir diyorda, herhalde oraya öyle yazmışlar.Evet buradan alabilirsin. ben de buradan aldım 3 gün de gelmişti.
Hocam kasam baya büyük Çok çok ekran kartını çıkartırım diye düşünüyorum ama bakıcam çok bir yeteneğim yok taktırırım birisine.Kasanıza sığıp sığamayacağından emin olun da sonra pişman olmayın.
Oyun oynayacaksa kulaklığı takılır olur ve duymaz zaten. Sesin sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Alda hepsi buradadan al mobilden girince 25 TL indirimmi yapıyormuş neymiş soğutması iyi ama fazla ses çıkarıyormuş.Haberin olsun
Ben kargoya verildiği andan itibaren hesapladım aldığım günden düşünürsek 4 gün bir de bayram zamanına denk geliyor. O yüzden biraz daha uzun sürebilir.En geç 6 ağustosta gelir diyorda, herhalde oraya öyle yazmışlar.
Aynen o kadarda çok çıkarmıyor zaten kulaklıkla hiç duymazOyun oynayacaksa kulaklığı takılır olur ve duymaz zaten. Sesin sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Hepsiburada linkini atabilir misiniz hocam ?
Kulağını kasaya koymuyorsan sesini farketmezsin. Yükte biraz yapıyor ama kulaklık taktıktan sonra 0 ses geliyor.Alda hepsi buradadan al mobilden girince 25 TL indirimmi yapıyormuş neymiş soğutması iyi ama fazla ses çıkarıyormuş.Haberin olsun
Ses konusunda sıkıntı yaşayacagımı düşünmüyorum. Ekran kartı uv yaptım lakin yinede şu sıcaklıklarda fanları biraz yükseltiyorum engelliyeceğini düşünüyorum.Oyun oynayacaksa kulaklığı takılır olur ve duymaz zaten. Sesin sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Bi arkadaş mobilden 25 tl daha ucuza geliyor demişti kampanya bitmiş olabilir bi araştır istersenHepsiburada linkini atabilir misiniz hocam ?
AynenSes konusunda sıkıntı yaşayacagımı düşünmüyorum. Ekran kartı uv yaptım lakin yinede şu sıcaklıklarda fanları biraz yükseltiyorum engelliyeceğini düşünüyorum.