T6 Ultrayı alıyorum ?

TheFaLcoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
729
Arkadaşlar T6 Ultrayı alıyorum linkteki doğru modeli demi arkadaşlar ?

LİNK

Evet buradan alabilirsin. ben de buradan aldım 3 gün de gelmişti.

Kasanıza sığıp sığamayacağından emin olun da sonra pişman olmayın.

Evet buradan alabilirsin. ben de buradan aldım 3 gün de gelmişti.
En geç 6 ağustosta gelir diyorda, herhalde oraya öyle yazmışlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasanıza sığıp sığamayacağından emin olun da sonra pişman olmayın.
Hocam kasam baya büyük Çok çok ekran kartını çıkartırım diye düşünüyorum ama bakıcam çok bir yeteneğim yok taktırırım birisine.

Alda hepsi buradadan al mobilden girince 25 TL indirimmi yapıyormuş neymiş soğutması iyi ama fazla ses çıkarıyormuş.Haberin olsun
Oyun oynayacaksa kulaklığı takılır olur ve duymaz zaten. Sesin sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

En geç 6 ağustosta gelir diyorda, herhalde oraya öyle yazmışlar.
Ben kargoya verildiği andan itibaren hesapladım aldığım günden düşünürsek 4 gün bir de bayram zamanına denk geliyor. O yüzden biraz daha uzun sürebilir.

Alda hepsi buradadan al mobilden girince 25 TL indirimmi yapıyormuş neymiş soğutması iyi ama fazla ses çıkarıyormuş.Haberin olsun
Hepsiburada linkini atabilir misiniz hocam ?

Oyun oynayacaksa kulaklığı takılır olur ve duymaz zaten. Sesin sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Aynen o kadarda çok çıkarmıyor zaten kulaklıkla hiç duymaz

Kulağını kasaya koymuyorsan sesini farketmezsin. Yükte biraz yapıyor ama kulaklık taktıktan sonra 0 ses geliyor.

Ses konusunda sıkıntı yaşayacagımı düşünmüyorum. Ekran kartı uv yaptım lakin yinede şu sıcaklıklarda fanları biraz yükseltiyorum engelliyeceğini düşünüyorum.

Bi arkadaş mobilden 25 tl daha ucuza geliyor demişti kampanya bitmiş olabilir bi araştır istersen

Ses konusunda sıkıntı yaşayacagımı düşünmüyorum. Ekran kartı uv yaptım lakin yinede şu sıcaklıklarda fanları biraz yükseltiyorum engelliyeceğini düşünüyorum.
Aynen (y) 😎

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,522
Üyeler
188,948
Son üye
atommini2
Geri