kral onları silmiştim 3-4 ay önce özelden bana msj atıp neyi indirip ne yapacağımı söylersen şuan vaktim varstress test yapıp bi ss atar mısın?
kral onları silmiştim 3-4 ay önce özelden bana msj atıp neyi indirip ne yapacağımı söylersen şuan vaktim varstress test yapıp bi ss atar mısın?
stress test yapıp bi ss atar mısın?
hocam ben zaten sadece sıcaklık ile ilgili demedimki direkt amd kart almak mantıksızhocam size anlatmaya bile üşeniyorum sıcaklıkların amd veya nvidayla alakası olmadığını umarım öğrenirsiniz
sen 4060 a kaç para verdınhocam ben zaten sadece sıcaklık ile ilgili demedimki direkt amd kart almak mantıksız
Neden AMD, XFX e lisans ve gpu üretim hakkını vermiş?hocam size anlatmaya bile üşeniyorum sıcaklıkların amd veya nvidayla alakası olmadığını umarım öğrenirsiniz
şuanki 6750xt CW yok ısınma var.cwsiz kart bulabilirsen tekrar konuşuruz
13 iyiki amd almamışım 10-20fps fazla olsun isterse umrunmda değil amd kartyıllardır bu forumu kullanıp nasıl bu kadar cahil kalabiliyorsunuz anlamıyorum neyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sen 4060 a kaç para verdın
kral onları silmiştim 3-4 ay önce özelden bana msj atıp neyi indirip ne yapacağımı söylersen şuan vaktim var![]()
AMD otomatik fan ayarı ile:
Alıntıyı görüntüle
%100 Fan ayarı ile:
Alıntıyı görüntüle
XFX kullanıyorum s*nerjiden hazır sistem ile almıştım. Alalı 5-6 ay oluyor garantiye göndersem değişim vs. yapabilirler mi
cahilmi 3 kart kullandım kral amdyıllardır bu forumu kullanıp nasıl bu kadar cahil kalabiliyorsunuz anlamıyorum neyse
sen 4060 a kaç para verdın
tamam bende rx 6700xt aldım 4 senelık kart 10k ya senden daha iyi oyun performansı alıyorum konu kapanmıştır13 iyiki amd almamışım 10-20fps fazla olsun isterse umrunmda değil amd kart
tamam sana amd ile mutluluklar illa birgün sorun yaşayacan 3 kart kullandım 3üde sorunlu olurmu be adamtamam bende rx 6700xt aldım 4 senelık kart 10k ya senden daha iyi oyun performansı alıyorum konu kapanmıştır
hatada almıyorum
karttan karta değişiyor o zaman ne diyimbende xfx 5700xt kullanıyorum ama 75 ekran kartı 95 hotspot üstü daha görmedim ve 1 kere bile amd nin hata verdiğini hatırlamıyorum![]()