❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Stok öğlenden beri bitmedi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle sattım böyle yaptım diyen eleman sizi yiyor :D

Sarı sitede şuan en düşük ilan 1280 TL, 1300 den 5 ilan var. Ki tahminim de buydu millet kupon cart curt filan klavyeye 700-800 lira verdi yanında da sepeti tamamlamak için yancılar aldı. İlana 1300 e koyar 300 lirası kâr yancılar da bedava mis. Ama durun daha da düşecek.

Son düzenleme:

Sarı sitede şuan en düşük ilan 1280 TL, 1300 den 5 ilan var. Ki tahminim de buydu millet kupon cart curt filan klavyeye 700-800 lira verdi yanında da sepeti tamamlamak için yancılar aldı. İlana 1300 e koyar 300 lirası kâr yancılar da bedava mis. Ama daha durun fiyat 1200 e düşecek.
Bir siz akıllısınız :D

Bunlar 3 pinli oluyor sanirim klavyenin stok switchleride boylr
Tamam teşekkür ederim. Bunlardan takmayı düşünüyorum. Hem tactile olduğu hem de clicky olmadığı için en sevdiğim switch brown ama brown switchli klavye çok yaygın değil. Kendi klavyemi kendim yapayım en azından. Sadece harfleri brownlasam yeter bana.

Beyazından şipariş ettim, Ajazz AJ099 modelden 2 adet mouse alıp çok memnun kalmıştım umarım bu da memnun eder

Stokları yarına kadar kalır mı sizce
kalır büyük ihtimalle

Sarı sitede şuan en düşük ilan 1280 TL, 1300 den 5 ilan var. Ki tahminim de buydu millet kupon cart curt filan klavyeye 700-800 lira verdi yanında da sepeti tamamlamak için yancılar aldı. İlana 1300 e koyar 300 lirası kâr yancılar da bedava mis. Ama durun daha da düşecek.
500 liraya düşeceği söyleniyor

Arkadaşlar hangi rengin tepkime suresi daha iyi ona göre sipariş vereceğim kullanabileceğim ni kupon var mı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri