kenankupeli
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
1400 tl altı %60 klavye onerirmisiniz red brown veya yellow switchs olsun
kimlerhissediyorum geliyolar
hocam kımse onermıyor yay sesı varmıs galıbaRedragon Fizz al dostum. Pişman olmayacağının garantisini verebilirim. Yapış kaçırma bu fiyata daha bulamazsın. Sürekli zam yiyor.
![]()
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Beyaz/Gri Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yay sesi var ama bu boş bir itham almak istemeyenlerin almamak için uydurdukları bir şey öyle can sıkacak kadar yok. 1 yıldır kullanıyorum. Bu bütçeye bundan iyisi yok.kimler
aula f75 yazanlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam kımse onermıyor yay sesı varmıs galıba
alırsam yellow alcam hocamAula F75 stok bitti yoksa onu önerirdik tabii ki milli klavyemizAula F75 sarı sitede 1200'e vardı ikinci el olarak ama Geeky GK61 de güzel klavye
(Aula'nın yanından geçmez)alacaksan speed yellow switch seç
aula alcaktım ama uretımı bıtmısAula F75 stok bitti yoksa onu önerirdik tabii ki milli klavyemizAula F75 sarı sitede 1200'e vardı ikinci el olarak ama Geeky GK61 de güzel klavye
(Aula'nın yanından geçmez)alacaksan speed yellow switch seç
Yine stok gelebilir belki. Gelmezse sarı siteden de alınabilir bencealırsam yellow alcam hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aula alcaktım ama uretımı bıtmıs
hocam yurt dısından gelıyormus garantı sorunları olurmu bide vergilerle kac TL'ye gelir
1100 ye gelır garantı durumunu bılmıyorumhocam yurt dısından gelıyormus garantı sorunları olurmu bide vergilerle kac TL'ye gelir