Muhoeren_18
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Girerse bile ne kadar indirime girer? Veya Microsoft storeda da indirimde ordan alınır mı?
epicte forza yok **şuan epic gameste 59 tl
Harbiden hocam.epicte forza yok **
Araştırdığımda steamden al geç diyorlardı ama orda da çok pahalı. Duyduğuma göre optimizasyon sorunları varmış doğru mu?bu fiyata al geç zaten oyun aralıkta mağazalardan kalkacak. online açık kalacak ama
Bende yoktu ama bundan aşağısı ultimate için zor zaten al geç işteHarbiden hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araştırdığımda steamden al geç diyorlardı ama orda da çok pahalı. Duyduğuma göre optimizasyon sorunları varmış doğru mu?
Bekleyip göreceğizGirerse bile ne kadar indirime girer? Veya Microsoft storeda da indirimde ordan alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Son 53 dakika. Merakla bekliyorum backroomsunda indirme girmesini bekliyorum.Bekleyip göreceğiz
Muhtemelen girer ama o kadar zevkli oyun değil modasıda geçti haberin olsunSon 53 dakika. Merakla bekliyorum backroomsunda indirme girmesini bekliyorum.
Evet hocam.Steam indirimleri 21.00da mı gelicek ?
Hocam amacım kafa dağıtmak iyi bir araba oyunu arıyordum.Muhtemelen girer ama o kadar zevkli oyun değil modasıda geçti haberin olsun
Umarım witcher serisi ya da baldurs gate 3 çok sağlam indirime girerler. Playstore.comdan rdr2 de alıcam ohh missEvet hocam.