- Reaksiyon skoru
- 5,079
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim gördüklerim 4kdan başlıyor o fiyata varmıdır bilmiyorum amaya onlardan arıyom arıyom bulamıyom 3k ya kadar cıksam bulunur mu acaba
Benim gördüklerim 4kdan başlıyor o fiyata varmıdır bilmiyorum amaya onlardan arıyom arıyom bulamıyom 3k ya kadar cıksam bulunur mu acaba
Kime yazdınız hocam acaba alıntı yapsanız iyi olurduLetoon var 450 TL bu tarz tavsiye ederim, buna vereceğiniz parayla 4 adet alırsınız. Çok hafif ve rahat
hangisi alınır hocam?Herkese yazdım, şu 1700küsürlük ayakkabıya istinaden
Çakmalar zaten bu fiyatta :dGüzel indirimmiş. (çakma almaya devam)
hangisi alınır hocam?
Abartmayın. Oturduğum semtte 400'e buluyorumÇakmalar zaten bu fiyatta :d
Sağolun, bunu alacağım sanırım. Çakma ayakkabılar gibi koku yapmaz değil mi?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
LETOON Unısex Günlük Spor Ayakkabı - Fiyatı, Yorumları
LETOON Unısex Günlük Spor Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hafif rahat
Ben bunlardan kendime farklı renklerde 5 6 adet aldım. Dısarıda giyme fırsatım olmadı. Ama evde denediğim kadarıyla çok rahat, spor salonunda da giyerim. Bir tanesini sadece araç kullanırken giyecem, bu tarz ayakkabılar araç sürmek için çok iyi. Çogu ayakkabımız araç kullanırken eskiyor kırılıyorSağolun, bunu alacağım sanırım. Çakma ayakkabılar gibi koku yapmaz değil mi?
Hummel daha iyi olur gibi o zaman. Teşekkür ederim hocam.çakmadan ćakmayada farediyor 1 yıl önce
Ben bunlardan kendime farklı renklerde 5 6 adet aldım. Dısarıda giyme fırsatım olmadı. Ama evde denediğim kadarıyla çok rahat, spor salonunda da giyerim. Bir tanesini sadece araç kullanırken giyecem, bu tarz ayakkabılar araç sürmek için çok iyi. Çogu ayakkabımız araç kullanırken eskiyor kırılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
hummel OSLO Unisex Beyaz Spor Ayakkabı - Fiyatı, Yorumları
hummel OSLO Unisex Beyaz Spor Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu da eşime aldım az önce, numaraları mevcut bundan da alabilirsin. Unisex bu ayakkabılar.