O yazıları takma ama kontrol et yine de ve ciddi ciddi konuşmuyor herkes.Bugün dükkana gittim ve bizim elemanımız var. Babamda elemanda aynı yerde çalışıyor, dükkana gittim işte sonra babam dışarı gitti bende arayayım dedim ve elemanın telefonunu aldım. Yanlışlıkla mesajlara girdim ve babama şu mesajları yazmış: Sana bir karı yetmez abi, gizli instagram açmışsın abi. Bu mesajları yazmış ve ben ne yapsam bilemedim.
5 tane yazmış sadece 2'sini okudum eleman dükkana girdiği için elim ayağıma dolandı.O yazıları takma ama kontrol et yine de ve ciddi ciddi konuşmuyor herkes.
Tehdit ederim de adamın ailesi yoksul 4-5 çocuğu var geçen yeğeni intihar etti.Mesajları kaydet,annene birsey deme,elemanı tehtid et gitsin buralardan. biraz büyünsen babanla konuş. Fikrim bu sen bilirsin tabi.
Dostum olabilir.Baban 43 yaşındaymış kaç tane erkek karısına sadık kalabilirki.Bunu annen yapsa olay çok büyürdü ama baban yaptığı için kafana takmaman lazım.Hocam devamlı yanındayım zaten de arada sırada yanında olmuyorum.
Ooo 1dk o zaman işler değişir neden ayrı kaldılar ki? Tabi baban çalışmak için falan gitti sanırım.Çekinmem ama bir kere annem ile babam 5 yıl ayrı yaşadılar ve bu durumdan en çok ben etkilendim.
2 kardeşim var da konuşmayı tam sökemediler küçükler yani.Kardeşiniz veya abiniz ablanız var mı ?