Babam annemi aldatıyor sanırım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
5,073
Bugün dükkana gittim ve bizim elemanımız var. Babamda elemanda aynı yerde çalışıyor, dükkana gittim işte sonra babam dışarı gitti bende arayayım dedim ve elemanın telefonunu aldım. Yanlışlıkla mesajlara girdim ve babama şu mesajları yazmış: Sana bir karı yetmez abi, gizli instagram açmışsın abi. Bu mesajları yazmış ve ben ne yapsam bilemedim.

Bugün dükkana gittim ve bizim elemanımız var. Babamda elemanda aynı yerde çalışıyor, dükkana gittim işte sonra babam dışarı gitti bende arayayım dedim ve elemanın telefonunu aldım. Yanlışlıkla mesajlara girdim ve babama şu mesajları yazmış: Sana bir karı yetmez abi, gizli instagram açmışsın abi. Bu mesajları yazmış ve ben ne yapsam bilemedim.

Hemen bir şey demek yanlış olur. Babanın telefonunu kontrol etmelisin.

bu aldattığı anlamına gelmez dha ortada bişe yok

yargısız infaz olmaz biraz araştır kurcala babanı gözlemle sonra nihai bir karara varırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baban kaç yaşında

yargısız infaz olmaz biraz araştır kurcala babanı gözlemle sonra nihai bir karara varırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baban kaç yaşında
43 yaşında.
Babanın telefonuna iyice bak, kontrol et.
Böyle bir durum varsa annene anlatmaktan çekinme.
Çekinmem ama bir kere annem ile babam 5 yıl ayrı yaşadılar ve bu durumdan en çok ben etkilendim. Yine aynı etkiyi yaşarsam sanırım hayatım kararacaktır.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici
Babanı takip et bence

43 yaşında.

Çekinmem ama bir kere annem ile babam 5 yıl ayrı yaşadılar ve bu durumdan en çok ben etkilendim. Yine aynı etkiyi yaşarsam sanırım hayatım kararacaktır.
Hayatının kararmasına gerek yok.
Benim babam annemi aldatsa yüzüne bir daha bakmam.
Ölse de umrumda olmaz.
Kesinleştirmen gerek ama aldattığını.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,334
Üyeler
187,492
Son üye