SerhatKRbb
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 893
6799a da düşmüştü Şuanki fiyat hala Piyasasinda çok uygun Tek eksiği pivot Stand kullanacaklara sorun çıkarmaz
2k monitör bakıyorum 1 aydır sanırım bunu alacağım fakat 180hz konusunda emin olamadım, benim sisteme uygun mudur yoksa az mı gelir ?
6799a da düşmüştü Şuanki fiyat hala Piyasasinda çok uygun Tek eksiği pivot Stand kullanacaklara sorun çıkarmaz
Boyle Bi sistemde Oled isterdim ben ama Bu 2k 180Hz bence yeterli gelir zaten Ekran kartınız Native göruntüde 180 200 fps i pek geçemez Ultra ayarlarda AAA oyunlarda2k monitör bakıyorum 1 aydır sanırım bunu alacağım fakat 180hz konusunda emin olamadım, benim sisteme uygun mudur yoksa az mı gelir ?
Sepete özel fiyat hocam7300 çıkıyor
Tavsiyeniz var mı? Bütçe 7-8k. Ben aynı zamanda iş içinde kullanacağım çok oyun oynamıyorum.Boyle Bi sistemde Oled isterdim ben ama Bu 2k 180Hz bence yeterli gelir zaten Ekran kartınız Native göruntüde 180 200 fps i pek geçemez Ultra ayarlarda AAA oyunlarda
Neden hocam ?Bu ekran karti ilede dlsa fsr acmazdim ben sahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sepete özel fiyat hocam
Bende yine aynı çıkıyor, 3 gün önce sipariş ettim ondan mı acaba , neyse geçmişi olsun bana fiyatı güzel düşmüşBu ekran karti ilede dlsa fsr acmazdim ben sahsen
Sepete özel fiyat hocam
hocam dlss de fsrda görüntüyü bozuyor. Bunlar olmadan 150 Fps ve ustu alacak karta sahipsiniz Açmayıp en yüksek keyfi yaşamaniz daha mantıklı.Neden hocam ?
Anladım hocam açıkçası çok bilgim yok bana aç diyen de olmuştu ama her oyunda yok sanırım ayarlarda görememiştim.hocam dlss de fsrda görüntüyü bozuyor. Bunlar olmadan 150 Fps ve ustu alacak karta sahipsiniz Açmayıp en yüksek keyfi yaşamaniz daha mantıklı.
pivot olması bakımından lenovo legion önerebilirim sana hocam r27qe modeli aynı fiyat şu an ama ölü pixelli gelme ihtimali var değişim yaparım sıkıntı olmaz dersenAlıntıyı görüntüle
Fiyat doğru arkadaşlar, sepete ekledim, daha iyi bir indirim gelmezse eğer çekeceğim bunu.
KuveytTürk 12 taksit oluyor du peşin fiyatına öyle almıştım benAlıntıyı görüntüle
Fiyat doğru arkadaşlar, sepete ekledim, daha iyi bir indirim gelmezse eğer çekeceğim bunu.
Hocam lenovo legion'larda kronik bir sorun mu bu? Herkes aynı şeyi söylüyor hiç bulaşmamak mı lazımpivot olması bakımından lenovo legion önerebilirim sana hocam r27qe modeli aynı fiyat şu an ama ölü pixelli gelme ihtimali var değişim yaparım sıkıntı olmaz dersen
ve yanlış hatırlamıyosam bu model de ölü pixelle gelebiliyor.