Millet ses çıkarmasın diye yavaş yavaş yapıyorlar ülkenin içine ettilerHalk TV
DEM Partili Van Bahçesaray Belediye Başkanı Ayvaz Hazır görevden alınarak yerine kayyum atandı. Van Valiliği tarafından Hazır'ın yerine Bahçesaray Kaymakamı Harun Arslanargun kayyum olarak atandı.
Ben de aynı şekıl de düşüsuyorum dem partı nıye kapanmıuor ve secıme teror bağlatılı biri nasıl ada cıkıyorKesinlikle doğru karar ama benim anlamadığım mesela surda neden bunlar belediye başkanı olmadan tutuklanmiyor? Neden belediye başkanı olabiliyorlar? Halk neden seçebiliyor bunu ve halk seçmişken sen neden halkın iradesini hiçe sayiyorsun?
İşlerine geliyor çünkü.Kesinlikle doğru karar ama benim anlamadığım mesela surda neden bunlar belediye başkanı olmadan tutuklanmiyor? Neden belediye başkanı olabiliyorlar? Halk neden seçebiliyor bunu ve halk seçmişken sen neden halkın iradesini hiçe sayiyorsun?
Dem parti kapansa ne olur? Destekçileri ortalığı birbirine katacak sonra yeni bir parti kuracaklar.Ben de aynı şekıl de düşüsuyorum dem partı nıye kapanmıuor ve secıme teror bağlatılı biri nasıl ada cıkıyor
Heh komik bayagi degil mi![]()
bazen de olayları bılmeden on yargı
Çünkü öyle yaparsa kayyum için bahane kalmazKesinlikle doğru karar ama benim anlamadığım mesela surda neden bunlar belediye başkanı olmadan tutuklanmiyor? Neden belediye başkanı olabiliyorlar? Halk neden seçebiliyor bunu ve halk seçmişken sen neden halkın iradesini hiçe sayiyorsun?
Turkeş olsa bunu partiden kovar.bahçeliye güvenmemek lazım