Van belediyesi kayyum atandı

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
516
Halk TV
DEM Partili Van Bahçesaray Belediye Başkanı Ayvaz Hazır görevden alınarak yerine kayyum atandı. Van Valiliği tarafından Hazır'ın yerine Bahçesaray Kaymakamı Harun Arslanargun kayyum olarak atandı.

Halk TV
DEM Partili Van Bahçesaray Belediye Başkanı Ayvaz Hazır görevden alınarak yerine kayyum atandı. Van Valiliği tarafından Hazır'ın yerine Bahçesaray Kaymakamı Harun Arslanargun kayyum olarak atandı.
Millet ses çıkarmasın diye yavaş yavaş yapıyorlar ülkenin içine ettiler
Daha geçen aylarca abdullah zeydan bizim taraftar grubumuzla beraber caddede temizlik yaptı
Siz hangi a*p li belediyecinin çöp topladığını gördünüz??
Daha yazın yine kendisinin de katıldığı futbol turnuvasına katılmıştık adam gayet işini yapıyor
Ha terörle bağlantısı var yada yok bilemem ama adam şuan belediyedeki işini güzelce yapıyor

Kesinlikle doğru karar ama benim anlamadığım mesela surda neden bunlar belediye başkanı olmadan tutuklanmiyor? Neden belediye başkanı olabiliyorlar? Halk neden seçebiliyor bunu ve halk seçmişken sen neden halkın iradesini hiçe sayiyorsun?

Kesinlikle doğru karar ama benim anlamadığım mesela surda neden bunlar belediye başkanı olmadan tutuklanmiyor? Neden belediye başkanı olabiliyorlar? Halk neden seçebiliyor bunu ve halk seçmişken sen neden halkın iradesini hiçe sayiyorsun?
Ben de aynı şekıl de düşüsuyorum dem partı nıye kapanmıuor ve secıme teror bağlatılı biri nasıl ada cıkıyor

İşlerine geliyor çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı şekıl de düşüsuyorum dem partı nıye kapanmıuor ve secıme teror bağlatılı biri nasıl ada cıkıyor
Dem parti kapansa ne olur? Destekçileri ortalığı birbirine katacak sonra yeni bir parti kuracaklar.

Çünkü öyle yaparsa kayyum için bahane kalmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,954
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri