Neler Yeni

Van belediyesi kayyum atandı

fatik1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Fatih Öztütk
Halk TV
DEM Partili Van Bahçesaray Belediye Başkanı Ayvaz Hazır görevden alınarak yerine kayyum atandı. Van Valiliği tarafından Hazır'ın yerine Bahçesaray Kaymakamı Harun Arslanargun kayyum olarak atandı.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Halk TV
DEM Partili Van Bahçesaray Belediye Başkanı Ayvaz Hazır görevden alınarak yerine kayyum atandı. Van Valiliği tarafından Hazır'ın yerine Bahçesaray Kaymakamı Harun Arslanargun kayyum olarak atandı.
Millet ses çıkarmasın diye yavaş yavaş yapıyorlar ülkenin içine ettiler
Daha geçen aylarca abdullah zeydan bizim taraftar grubumuzla beraber caddede temizlik yaptı
Siz hangi a*p li belediyecinin çöp topladığını gördünüz??
Daha yazın yine kendisinin de katıldığı futbol turnuvasına katılmıştık adam gayet işini yapıyor
Ha terörle bağlantısı var yada yok bilemem ama adam şuan belediyedeki işini güzelce yapıyor

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Kesinlikle doğru karar ama benim anlamadığım mesela surda neden bunlar belediye başkanı olmadan tutuklanmiyor? Neden belediye başkanı olabiliyorlar? Halk neden seçebiliyor bunu ve halk seçmişken sen neden halkın iradesini hiçe sayiyorsun?

fatik1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Fatih Öztütk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle doğru karar ama benim anlamadığım mesela surda neden bunlar belediye başkanı olmadan tutuklanmiyor? Neden belediye başkanı olabiliyorlar? Halk neden seçebiliyor bunu ve halk seçmişken sen neden halkın iradesini hiçe sayiyorsun?
Ben de aynı şekıl de düşüsuyorum dem partı nıye kapanmıuor ve secıme teror bağlatılı biri nasıl ada cıkıyor

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mert Uzel
İşlerine geliyor çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de aynı şekıl de düşüsuyorum dem partı nıye kapanmıuor ve secıme teror bağlatılı biri nasıl ada cıkıyor
Dem parti kapansa ne olur? Destekçileri ortalığı birbirine katacak sonra yeni bir parti kuracaklar.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Çünkü öyle yaparsa kayyum için bahane kalmaz

Top Bottom